Ποιος Μάριος Πρίαμος; Κούκλος ο νέος σύντροφος της Ελευθερία Ελευθερίου!

Τα αποκάλυψε όλα ο Τριαντάφυλλος μπροστά στις κάμερες

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Ποιος Μάριος Πρίαμος; Κούκλος ο νέος σύντροφος της Ελευθερία Ελευθερίου!

Η κάμερα του ALPHA επισκέφθηκε τις πρόβες του j2us και πήρε δηλώσεις από όλους τους συμμετέχοντες! Μετά την αποκάλυψη του Μπο για την διατροφή του (δείτε εδώ τι δεν τρώει για να μην παχύνει) είχε σειρά ο Τριαντάφυλλος που ως γνωστόν λέει τα πάντα με το όνομά τους!

Χωρίς κανέναν ενδοιασμό, λοιπόν, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις της δημοσιογράφου και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως η Ελευθερία Ελευθερίου που είναι φίλη του έχει ένα καινούργιο φλερτ και δεν περιμένει κανένα Μάριο Πρίαμο!

Η αποκάλυψη του Τριαντάφυλλου για την προσωπική ζωή της Ελευθερίας

«Η Ελευθερία, ποιον Μάριο; Πάμε να τη ρωτήσουμε. Ξέρω τι σου λέω, αφού μιλάω με την Ελευθερία. Δεν ξέρω; Αυτό που ξέρω είναι ότι η Ελευθερία Ελευθερίου τα έχει με έναν κούκλο. Βγαίνει με ένα παιδί που είναι κούκλος. Από εκεί και πέρα δεν ξέρεις. Τώρα τα έχουν δεν τα έχουν. Εγώ πιστεύω ότι πάει προς τα εκεί γιατί είναι και ωραίο παιδί και καλό και την προσέχει.

Όσον αφορά τον Τάκη Καραγκούνια δήλωσε: Δεν έχει σπουδάσει, παλεύει όμως να σπουδάσει την κόρη του και αυτό είναι 2 φορές προς τιμήν του. Και εμάς παλιά οι γονείς μας δούλευαν, δεν σπουδάσαμε όλοι. Κι εγώ δεν σπούδασα, έχασα τον πατέρα μου. Κατάφερα όμως να σπουδάσω την αδελφή μου και έγινε μια πολύ καλή οικονομολόγος. Σπούδασα γιατρός ψυχών. Τραγουδάμε, περνά καλά ο κόσμος».

Περίμενε να φύγει για να το πει - Η εξομολόγηση του Πρίαμου για την Ελευθερία Ελευθερίου

Μετά την αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου από το Survivor all star, πολλοί ήταν εκείνοι, που τόνισαν πως η ομάδα της θα ευνοηθεί μιας και η πρώην παίκτρια δεν ήταν η πιο μαχητική διαγωνιζόμενη (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από την επιστροφή της).

Την Κυριακή 9/4 το λόγο πήρε στην προσωπική του συνέντευξη ο Μάριος Πρίαμος, ο οποίος αναφέρθηκε στο κορίτσι, που δεν ήταν απλά φίλοι, σχολιάζοντας τη δήλωσή της, πως θέλει να τον δει να φτάνει στο τέλος και να σηκώνει την κούπα!

«Η Ελευθερία φεύγοντας από το συμβούλιο και όταν τη ρώτησε ο Γιώργος Λιανός, ποιον θα ήθελε να δει νικητή, είπε εμένα. Την ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό! Ξέρει καλά πόσο πολύ αγαπάω και το παιχνίδι, πόσες θυσίες έχω κάνει για αυτό το παιχνίδι και πόσο στην καρδιά μου το έχω και αν θέλει ο κόσμος και πρώτα ο θεός, ελπίζω πως θα καταφέρω αυτό, που έχω στο μυαλό μου», είπε ο Μάριος Πρίαμος.