My Style Rocks: «Μην αφήνεις να σου...» - Σπάραξε στο κλάμα η Σελένη με την ατάκα του Σκουλού

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Μην αφήνεις να σου...» - Σπάραξε στο κλάμα η Σελένη με την ατάκα του Σκουλού

Το απόγευμα της Παρασκευής (28/4) στο My Style Rocks είδαμε ένα επεισόδιο δυναμικό, με νεύρα, τσακωμούς και ίντριγκες. Οι διαγωνιζόμενες κατηγορούν η μια την άλλη για στυλίστες και "κρεμάστρες" και σε καθημερινή βάση τσακώνονται για κλίκες και όχι μόνο.

Από την αρχή της εβδομάδας, οι κόντρες και οι σπόντες είτε μεταξύ των δαγωνιζόμενων, είτε από την μεριά των κριτών έχουν φτάσει στο απροχώρητο και μέσα σε όλα υπάρχει και η κούραση.

Θύμα, λοιπόν, της κούρασης είναι και η Σελένη Φωτιάδη, που μόλις της έκανε κριτική ο Δημήτρης Σκουλός, με τα καλύτερα λόγια, ξέσπασε σε κλάματα από σεβασμό και χαρά.

Το σχόλιο του Σκουλού στην Φωτιάδη στο My Style Rocks

«Αν ήσουν μια αδιάφορη παίκτρια δεν θα είχες αντίλογο και διαφωνίες. Είσαι μια παίκτρια που έχει πολύ δυνατό χαρακτήρα, ένταση στο στιλ της και είσαι υπολογίσιμη. Θέλω να είσαι η δυνατή παίκτρια που ξέρω εγώ. Ξέρω ότι με πολύ ψάξιμο βρίσκεις τα ρούχα. Τρως πάρα πολύ χρόνο, δεν παίρνεις δανεικά και έτοιμα, μόνη σου τα φτιάχνεις. Εγώ το σέβομαι πάρα πολύ αυτό, και να μην αφήσεις κανέναν να σου το χαλάσει... Κανέναν!», είπε ο Δημήτρης Σκουλός.

Ο τσακωμός της Σελένης με τις συμπαίκτριες της στο My Style Rocks

Το (26/4) επεισόδιο του My Style Rocks ήταν αρκετά έντονο, τόσο για τους κριτές, όσο και γαι τις διαγωνιζόμενες. Από την μία η "κοροϊδία" της Χριστιάνας για το λούκ της, που έκανε τον Στέλιο Κουδουνάρη να αποχωρήση (δείτε εδώ του στιγμιότυπο) και από την άλλη η κακή κριτική και βαθμολογία, που δεν δέχεται καμία από τις παίκτριες.

Η Σελένη το απόγευμα της Τετάρτης ένιωσε αδικημένη από τις βαθμολογίες, που δέχτηκε και ξεκίνησε να ρίχνει τα "καρφιά" της, στις υπόλοιπες και αμέσως ξεκίνησαν έναν έντονο τσακωμό.

Σελένη: «Θεωρώ ότι η Ειρήνη το έχει παρατραβήξει λίγο με τους βαθμούς. Δεν ξέρω αν υπάρχει σκοπιμότητα αλλά δεν έχω πέσει σχεδόν ποτέ έξω. Είναι μια τακτική που ακολουθεί τελευταία, το να χρησιμοποιεί την καλή επικοινωνία που έχει με τις υπόλοιπες κοπέλες. Αν εγώ βάλω κακή βαθμολογία στη Νικόλ, θα δημιουργηθεί σκηνικό».

Νικόλ: «Ξέρεις γιατί; Γιατί εσύ το δημιουργείς. Η Ειρήνη μου έχει βάλει χαμηλή βαθμολογία πολλές φορές, έχει γίνει κάτι μεταξύ μας; Δεν δέχεσαι την κριτική. Με το που σου βάλω 2 ή λιγότερο, αρχίζεις και παθαίνεις… δεν ξέρω κι εγώ τι».

Σελένη: «Άλλο έργο βλέπεις, είσαι άτοπη εντελώς και δεν μπορείς να μιλήσεις για μένα, γιατί δεν ξέρεις πώς σκέφτομαι. Δεν με γνωρίζεις καθόλου και δεν έχω κάνει και κανέναν κόπο να με μάθεις, γιατί δεν με ενδιαφέρει».

Αναστασία: «Δεν χρειάζεται όμως Σελένη να μιλάς έτσι. Είναι απαξιωτικό. Είμαι εδώ μία εβδομάδα και είναι η τρίτη φορά που σε ακούω να το λες αυτό, δεν μου αρέσει».

Σελένη: «Εσύ, Αναστασία, κάνεις τον δικηγόρο της Νικόλ; Συνεχίστε την τακτική σας. Η σκοπιμότητά σας φαίνεται και με επιβεβαιώνεις σιγά-σιγά. Είμαι ευφυής κι αυτό κάποιους τους ενοχλεί. Μπορεί να είμαι κακοντυμένη μόνιμα αλλά είμαι ευφυής, κατάλαβες;».

Αναστασία: «Κι εγώ είμαι, αγάπη μου. Δεν είσαι η μόνη που είσαι ευφυής εδώ».