J2US: «Είσαι πολύ όμορφη και σεξ@λική» - Το κομπλιμέντο της Δρούτσα στην Βανδή

Κοκκίνησε η τραγουδίστρια!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
J2US: «Είσαι πολύ όμορφη και σεξ@λική» - Το κομπλιμέντο της Δρούτσα στην Βανδή

Το αποψινό (29/4) επεισόδιο του J2US είναι εδώ και λίγη ώρα στον αέρα του Alpha, με τους διαγωνιζόμενους καλλιτέχνες και συνεργάτες τους, να έχουν ως στόχο να εντυπωσιάσουν, τόσο την κριτική επιτροπή, όσο και το τηλεοπτικό κοινό για να τους ψηφίσουν.

Το δεύτερο ζευγάρι για απόψε ήταν η Εύη Δρούτσα με τον Μπό, που τις προάλλες συγκίνησαν όλο το πλατό με την ερμηνεία τους (δείτε την εδώ) και τραγούδησαν το "Ένα καράβι". Στην συνέχεια, δέχτηκαν μια πάρα πολύ καλή βαθμολογία και σχόλια από όλους τους κριτές και εκεί η στιχουργός έκανε και το κοπλιμέντο της, στην Δέσποινα Βανδή.

Η εμφάνιση της Δρούτσα και το κοπλιμέντο στην Βανδή στο J2US

Δ.Β: «Ήταν πολύ ωραία και σε χαρήκαμε! Δεν είχε αστάθειες αλλά λίγα “μποφόρ”».

Κ.Γ: «Ήταν τόσο καλή η Εύη, τόσο άνετη! Τώρα ήσουν απόλαυση, έκανες και τα γυρισματάκια σου».

Σ.Φ: «Εμένα με εντυπωσίασες. Ο τρόπος που μπήκες και τις δύο φορές γιατί δεν είναι εύκολο το τραγούδι. Υπήρχαν μερικά “μποφόρ” αλλά περίμενα λίγο καλύτερο το ρεφρέν».

Β.Σ: «Πόσο σημαντικό είναι ακόμα και όταν δεν είναι τέλειο το τραγούδι, όταν το αισθάνεσαι έχει δύναμη. Εσείς το κάνατε! Το είπατε και το εννοούσατε το τραγούδι και το χαρήκαμε».

Να υπενθυμίσουμε ότι το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας (10/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «ποιος είναι πρωινιάτικα;» προβλήθηκαν οι δηλώσεις των Εύη Δρούτσα και Μπό. Μετά το περιστατικό με την Δέσποινα Βανδή στο live του J2US, που η τραγουδίστρια, προσπάθησε να κάνει κριτική, στην στιχουργό και η ίδια αντέδρασε έντονα.

«Πάρα πολύ μου αρέσατε! Ήταν ένα τραγούδι κομμένο και ραμμένο επάνω σας. Μπο, εντυπωσιάστηκα με σένα το ότι μπαίνεις σε αυτόν τον ρόλο, τον εξυπηρετείς τέλεια. Η ευελιξία είναι πάρα πολύ μεγάλο προσόν, να ξέρεις. Ναι Εύη, ήσουν πολύ καλή. Εντάξει, μικρές αστάθειες και τα λοιπά αλλά...», είπε η Δέσποινα Βανδή αρχικά.

«Άσε μας μωρέ και εσύ με τις αστάθειες. Σαν τον Σταμάτη, μας έχετε τρελάνει...Τραγουδίστρια, μωρέ, θα γίνω; Άσε με πια», είπε η Εύη Δρούτσα .

Δ.Β: Μάλιστα, ωραία, έχεις δίκιο. Λοιπόν, ήσασταν φανταστικοί. Μονσεράτ Καμπαγιέ και αλάνθαστη. Τι θα πούμε, ρε Εύη, εδώ δηλαδή που καθόμαστε;

Ε.Δ.: Μα τις αστάθειες; Πες κάτι άλλο. Και 'γω έχω γίνει κριτική επιτροπή και ήξερα τι κάνω. Πως να γίνει.

Δ.Β.: Θέλεις να πω κάτι άλλο. Μάλιστα, πες μου τι θα ήθελες να ακούσεις εσύ.

Ε.Δ.: Μα δεν πάμε να γίνουμε τραγουδιστές.

Δ.Β.: Ναι, αλλά εδώ πέρα κρίνουμε την σκηνική παρουσία και τα φωνητικά.

Ε.Δ.: Μια χαρά, φοράω και τουαλέτα - δείτε εδώ το βίντεο από τον τσακωμό τους.

«Ξέρεις τι είναι η αστάθεια; Τι είναι η αστάθεια, μπορείς να μου πεις; Δεν ξέρεις, ούτε εγώ ξέρω. Εμένα δεν με ενοχλεί τίποτα. Ότι θέλει ο καθένας μπορεί να πει. Δεν μπορείς να λες σε όλους το ίδιο πράγμα. Καλά κάνεις και το λες, αλλά εξήγησε στον κόσμο που τρώει πατατάκια τι είναι η αστάθεια, στην τηλεόραση είσαι. Εμείς στο Fame Story δεν είπαμε ποτέ τέτοια πράγματα, ακριβώς γιατί δεν τα ξέρει ο κόσμος. Δεν κάνουμε μια εκπομπή για εμάς, την κάνουμε για τον κόσμο. Άρα πρέπει να σεβαστούμε πάνω απ’ όλα τον κόσμο που βλέπει την εκπομπή. Θέλει επεξήγηση», είπε η Εύη Δρούτσα.