J2US: «Όχι, όχι, χαμηλόκ@λ@...» - Χαμός στο πλατό με τον Σταμάτη Φασουλή

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
J2US: «Όχι, όχι, χαμηλόκ@λ@...» - Χαμός στο πλατό με τον Σταμάτη Φασουλή

Στο αποψινό (29/4) live του J2US, υπήρξαν αρκετά πράγματα. Από την μια η εμφάνιση του Trannos που έριξε το twitter (δείτε εδώ τα σχόλια) και από την άλλη η Εύη Δρούτσα που δεν δίσατσε να κάνει τα δικά της.

Επίσης, ορισμένοι τραγούδησαν όπερα και άλλοι λαϊκό. Στην δεύτερη κατηγορία βρίισκόταν ο Παντελής Τουτουντζής με την Κατερίνα Στανίση Οι δύο διαγωνοζόμενοι δέχτηκαν μερικά καλά και μερικά όχι τόσο καλά σχόλια. Βέβαια, πριν έρθει η ώρα να σχολιάσει ο Σταμάτης Φασουλής, ο Νίκος Κοκλώνης προκειμένου να κάνει πλάκα είπε με ατάκαι ο πρώτος το συνέχισε κάνοντας όλο το πλατό να πεθάνει στο γέλιο.

Η ατάκα του Φασουλή που ταρακούνησε το πλατό του J2US

«Πολύ χαμηλές, ε Σταμάτη; Δεν έκανε χαμηλές; Συνήθως οι χαμηλές είναι κάτι κακό… Χαμηλο-κάτι, έτσι ακούω συνήθως» ομολόγησε, αρχικά, ο παραγωγός και παρουσιαστής του J2US για να ακολουθήσει ένας σύντομος και τηλεοπτικά πικάντικος διάλογος με τον δημοφιλή καλλιτέχνη και κριτή του J2US, Σταμάτη Φασουλή.

Σ.Φ.: Όχι, όχι! Χαμηλοκωλ… και τέτοια όχι.

Ν.Κ.: Α, δεν το είπα εγώ.

Σ.Φ.: Μα με έβαλες να το πω εγώ όμως, όπως κάνεις πάντα. Αυτό κάνεις πάντα

Τα σχόλια του Σταμάτη Φασουλή για τον Στέφανο Κωνσταντινίδη στο J2US

Το (1/4) επεισόδιο του J2US ξεκίνησε και τα ζευγάρια είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να κερδίσουν τόσο τους κριτές της επιτροπής, όσο και το τηλεοπτικό κοινό για να μείνουν στο talent show του Alpha.

Ήρθε η σειρά του Στέφανου Κωνσταντινίδη με την Λίτσα Γιαγκούση ώστε να ενθουσιάσουν τους κριτές, όπως την προηγούμενη εβδομάδα. Βέβαια, ερμηνεύοντας το "Ηταν ψέμα" δεν τα κατάφεραν και η τραγουδίστρια "τράβηξε μόνη της κουπί", κάτι που σχολιάστηκε έντονα από τον Σταμάτη Φασουλή.

Διαβάστε επίσης: J2US: Έβαλαν αναγκαστικά ''μπιπ'' - Η γκάφα του Σταμάτη Φασουλή στον αέρα του ALPHA

«Δεν ήταν από τις καλές σας στιγμές! Δεν θα πω ψέματα δεν ήταν από τις καλές σας στιγμές. Την προηγούμενη φορά υπήρχε μια ελπίδα, κάτι... Τώρα ήταν παράφωνο, ειδικά τα κουπλέ λάθος!», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.