Καταρρακωμένοι οι Διάσημοι - Τι συμβαίνει στο Survivor all star

Στεναχωρήθηκαν πολύ!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Καταρρακωμένοι οι Διάσημοι - Τι συμβαίνει στο Survivor all star

Το αποψινό (30/4) νέο επεισόδιο του Survivor all star είναι στον αέρα εδώ και λίγα λεπτά και όλοι οι παίκτες μετά το τέλος του τελευταίου συμβουλίου του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και την αποχώρηση της Εύη Σαλταφερίδου (δείτε εδώ τι της ψιθύρισε ο Καραγκούνιας) έχουν πέσει ψυχολογικά.

Σύμφωνα με την ομάδα της Fitness coach, η αποχώρηση της ήταν άδικη και ότι έπρεπε άλλοι να φύγουν και όχι η ίδια. Βέβαια, μέσα σε όλο αυτό ξεκίνησε και μια έντονη λογομαχία μεταξύ των Σταυρούλα, Τάκη και Στέλλα, που η πρώτη π΄θστευε ότι ο κόσμος έπρεπε να ψηφίσει την Σαλταφερίδου.

Μια άποψη που ο Καραγκούνιας και η Ανδρεάδου δεν στήριξαν, διότι σύμφωνα με αυτούς, δεν είναι καθαρά αγωνιστικό το παιχνίδι και έχει άποψη και το τηλεοπτικό κοινό, στην τελική απόφαση.

Η λογομαχία των παικτών στο Survivor all star

Τ.Κ: «Είπες χθες ότι έφυγε η Εύη και μένουν άλλοι που δεν αξίζουν να είναι εδώ. Αυτό το κρίνει ο κόσμος, ποιοι αξίζουν και ποιοι δεν αξίζουν. Αλήθεια και γω πιστεύω ότι κάποιοι αγωνιστικά που είναι πολύ καλοί φεύγουν. Αν το εννοείς αγωνιστικά, ναι. Όμως ακούγεται περίεργο γιατί ο κόσμος είναι πο ψηφίζει και δίνει χρήματα για να μείνουν κάποιοι εδώ».

Σ.Χ: «Εντάξει, ρε παιδί, μου δεν μπορώ να έχω και γω την δική μου κριτική; Ο κόσμος μπορεί να ψηφίζει όποιον θέλει και να αγαπάει όποιον θέλει. Είναι όμως η δική μου κρίση».

Τ.Κ: «Τι εννοείς Σταυρούλα μου; Ότι είναι άδικο που παραμένω εγώ ή η Μελίνα ή ο Μαρτίκας ή δεν ξέρω ποιος άλλος; Είναι άδικη η κρίση του κόσμου; Καλά θα κάνεις, Σταυρούλα μου, να προσέχεις γιατί πλησιάζει ο καιρός που θα βγεις καιε σύ κάποια στιγμή υποψήφια και τον θες τον κόσμο μαζί σου».

Αυτή η ομάδα κερδίζει το ταξίδι στην Αγγλία στο Survivor All Star

Πολλά έχουν συμβεί στο Survivor All Star μέχρι τώρα. Αποχωρήσεις, οικειοθελής και μη, ερωτικά σκάνδαλα, τα οποία δεν έχουν σταματήσει να συμβαίνουν (δείτε εδώ την αποκάλυψη για την ερωτική συνεύρεση του Κωνσταντίνου Βασάλου στο party της ένωσης), νίκες, ήττες και μοναδικά έπαθλα.

Στο τελευταίο θα σταθούμε αυτή τη φορά, καθώς όπως είδαμε στο τρέιλερ, ο Ατζούν Ιλιτζαλί παίρνει την θέση του Γιώργου Λιανού και θα ανακοινώσει αυτό που θα αποκτήσουν οι νικητές της βραδιάς, κάτι που θα τους κάνει όλους να ουρλιάζουν από χαρά και ενθουσιασμό για αυτό που τους περιμένει.

Και δεν είναι άλλο από ένα εισιτήριο στον καθένα για ένα ταξίδι στην Αγγλία όπου θα φάνε, θα πιούνε, θα διασκεδάσουν μέχρι το πρωί, ενώ θα δουν και έναν αγώνα μίας εκ των πιο "μεγάλων" ομάδων της χώρας. Και για να μην έχετε άλλο αγωνία, μπορούμε να σας ανακοινώσουμε με άνεση ποια θα είναι η ομάδα που θα φτάσει πρώτη τους 10 πόντους και θα μπει στο αεροπλάνο.

Ύστερα από μία σκληρή μάχη, λοιπόν, με τους διαγωνιζόμενους να επιθυμούν διακαώς να φέρουν πόντο και λόγω επάθλου, αλλά και για να μην βγουν στον τάκο στην πορεία, στο βάθρο της επιτυχίας θα ανέβουν οι Μπλε, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα έχουν ανέβει πολύ ψυχολογικά και αυτό φαίνεται, αφού οι νίκες τους γενικότερα αυξάνονται!

ΠΗΓΗ ες ότι είναι άδκος ο κόσμος Σταυρούλα