Survivor All Star spoiler 2/5: ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΟΣ - Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την 2η ασυλία

Κόκκινοι ή μπλε;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 2/5: ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΟΣ - Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την 2η ασυλία

Η 17η εβδομάδα του Survivor All Star ξεκίνησε με ένα από τα μεγαλύτερα έπαθλα που έχουν δοθεί μέχρι στιγμής στο παιχνίδι: Το ταξίδι στην Αγγλία που - δυστυχώς για εκείνους - οι Κόκκινοι το έχασαν ενώ οι Μπλε το γεύτηκαν και με το παραπάνω (δείτε εδώ φωτογραφία που ήρθε στο φως από το συγκεκριμένο ταξίδι! Παίκτρια κρατάει κινητό!).

Τα πράγματα, ωστόσο, για τους Κόκκινους δεν πάνε καθόλου καλά μέρες τώρα για να μην πούμε εβδομάδες! Η ομάδα τους έχει αποδεκατιστεί πλήρως αφού έχουν μείνει 7 άτομα να μάχονται απέναντι από τους Μπλε που είναι 9 και το βράδυ της Δευτέρας 1/5, μάλιστα, έχασαν την πρώτη ασυλία κι έβγαλαν ήδη τον πρώτο προτεινόμενο γι' αυτή την εβδομάδα, τον Στέλιο Χανταμπάκη! Που αυτό σημαίνει πως, πρώτον δεν τους παίρνει να χάσουν κι άλλες ασυλίες γιατί παίζει να βγουν όλοι στον τάκο με τις ψηφοφορίες που κάνουν και δεύτερον, παίζει να χάσουν κι άλλον συμπαίκτη τους κι από εφτά να γίνουν έξι. Τα πράγματα θα δυσκολέψουν πολύ!

Με τα όσα βλέπει ο Τούρκος παραγωγός να διαδραματίζονται στον Άγιο Δομίνικο πήρε μια σημαντική απόφαση μετά από ένα έκτακτο meeting που έκανε με την παραγωγή (δείτε εδώ τι αποφασίστηκε για την συνέχεια του παιχνιδιού) μια απόφαση, όμως, που δεν θα ανακοινώσουν πριν το τέλος αυτής της εβδομάδας! Τώρα το σημαντικό είναι να δούμε τι θα γίνει απόψε με την δεύτερη ασυλία και το Youweekly.gr γνωρίζει ήδη τα αποτελέσματα!

Survivor All Star - 17η εβδομάδα - ασυλία Νο2

Σύμφωνα με τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο οι Κόκκινοι σήμερα θα πάρουν μια μικρή ανάσα αφού θα καταφέρουν να νικήσουν τους Μπλε, να κερδίσουν την δεύτερη ασυλία και να πάνε σαν απλοί παρατηρητές στο συμβούλιο του νησιού, όπου οι Μπλε θα αναγκαστούν να ψηφίσουν!

Επίσης, γνωρίζουμε πως σήμερα θα υπάρξει ισοψηφία στην κάλπη και θα έχουμε δυο νέους προτεινόμενους προς αποχώρηση (δείτε εδώ ποιοι θα είναι αυτοί!)!