Survivor all star: Το ξεστομίζει στο συμβούλιο του νησιού - ''Αλαλούμ'' με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

''Έμειναν'' μπλε και κόκκινοι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star:  Το ξεστομίζει στο συμβούλιο του νησιού - ''Αλαλούμ'' με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μπορούμε να πούμε με μεγάλη βεβαιότητα, πως είναι από τα πρόσωπα που απασχολούν στο Survivor all star όχι τόσο για τις μαχητικές και αθλητικές τους επιδόσεις, αλλά λόγω του χαρακτήρα του, που είναι πολύ εξωστρεφής.

Στο επεισόδιο της Τρίτης 2/5 αναμένεται να είναι πρωταγωνιστής και πιο συγκεκριμένα στο συμβούλιο του νησιού, όπως αποκαλύπτει συγκεκριμένα το ρεπορτάζ του Πρωινό μας (δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίζει).

Πρωταγωνιστής σε νέο χιουμοριστικό σκηνικό ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Πιο αναλυτικά, ο Βασάλος θα σταθεί στην υποψηφιότητα του Χανταμπάκη (δείτε εδώ ποιοι θα βγουν μαζί του στον τάκο) με τον Κωνσταντίνο να μοιράζει άπλετο γέλιο σε μπλε και κόκκινους, στην προσπάθεια του να σχολιάσει στημένες ψηφοφορίες βάζοντας στη μέση και το όνομα του Τάκη Καραγκούνια.

Διαβάστε επίσης: Survivor All Star spoiler 3/4: Αυτοί κερδίζουν απόψε την 3η και τελευταία ασυλία της εβδομάδας

Να θυμίσουμε εδώ, πως το νέο ειδύλλιο, που έχει βγει στη φόρα και έχει να κάνει με Βασάλο και Χρυσαειδή έχει αρχίσει να απασχολεί με το Χανταμπάκη να βγάζει στη φόρα λεπτομέρειες για τους δύο! Επόμενο αυτού ήταν πολλοί να θεωρήσουν, πως γι αυτό βγήκε στον τάκο ο Στέλιος και, πως από πίσω κρύβεται ο Βασάλος...

Το παρασκήνιο μεταξύ Βασάλου και Σταυρούλας και η παίκτρια που πήρε εκδίκηση

Χαμός έχει γίνει από το πρώτο λεπτό στο (1/5) επεισόδιο του Survivor all star, διότι οι παίκτες της κόκκινης ομάδας μετά από τέσσερις σερί ήττες στον στίβο μάχης, έχουν αρχίσει να ρίχνουν ευθύνες και να προκαλούνται διαμάχες αναμεσα τους.

Βέβαια, μέσα σε όλα αυτά υπάρχουν και "τα λόγια" που ακούγονται και μεταφέρονται. Συγκεκριμένα, η Σταυρούλα Χρυσαεϊδή αποκάλυψε στον Στέλιο Χανταμπάκη, ότι την ενδιαφέρει ο Κωνσταντίνος Βασάλος και αυτό μεταφέρθηκε στον αναφερόμενο, χωρίς να υπάρχει λόγος, διότι είναι κάτι προσωπικό (δείτε εδώ τα νεύρα του Βασάλου από την αποκάλυψη).

Επίσης, αυτό είναι μια εξέλιξη, που κάνει την Μελίνα Μεταξά, χαρούμενη καθώς η ίδια δικαιώνεται από τις φήμες, πως ενδιαφέρεται για τον personal trainer, ενώ έχει σύντροφο έξω.

«Η Σταυρούλα εκμυστηρεύτηκε στον Χανταμπάκη ότι είναι ερωτευμένη με τον Βασάλο. O Στέλιος Χανταμπάκης πήγε και το είπε στον Βασάλο, παρόλα αυτά, άφησε η Σταυρούλα να εννοηθεί ότι εγώ είμαι ερωτευμένη με τον Βασάλο για να καλύψει όλα τα υπόλοιπα, επειδή ίσως να φοβάται να μην εκτεθεί.

Αυτό το πράγμα δεν μου άρεσε καθόλου γιατί εγώ έχω έναν άνθρωπο έξω από εδώ και δεν πρόκειται ποτέ να γίνει κάτι άλλο», είπε η Μελίνα Μεταξά.