Masterchef 7: «Θα την δω κάποια στιγμή έξω, να την κεράσω ένα ποτάκι» - Η αναφορά του Ηλία στην Μαρία Λαζαρίδου

«Θα το παίξω διπλό ταμπλό φέτος»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 7: «Θα την δω κάποια στιγμή έξω, να την κεράσω ένα ποτάκι» - Η αναφορά του Ηλία στην Μαρία Λαζαρίδου

Με ένα νέο και ανατρεπτικό επεισόδιο επέστρεψε απόψε 2/5 το βράδυ το Masterchef 7, στο τέλος του οποίου είδαμε την αναμέτρηση της Μαρίας Λαζαρίδου και του Στέφανου Χίλα, στην δοκιμασία αποχώρησης, με τον δεύτερο να εκνευρίζεται αρκετά -δείτε εδώ γιατί.

Μάλιστα, ένας από τους παίκτες που δήλωσε πως θέλει να δει την πρώτη να επιστρέψει στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής ήταν ο Ηλίας Καζιόλι, ο οποίος ανέφερε πως πιστεύει ότι θα την συναντήσει και εκτός διαγωνισμού.

Το σχόλιο του Ηλία για την Μαρία

«Θέλω να πιστεύω ότι θα γυρίσει η Λαζαρίδου. Τώρα αν δεν γυρίσει θα την δω κάποια στιγμή έξω, θα έρθει στην Τήνο να με επισκεφθεί πιστεύω ή στη Νάξο, θα το παίξω διπλό ταμπλό φέτος. Θα την κεράσω ένα ποτάκι, ένα γεύμα, ένα drink το βράδυ, θα πάμε λίγο για disco dance, μια χαρά», είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Καζιόλι.

Η απάντηση του Πάνου Ιωαννίδη για τον μεγάλο τελικό

Το πρωί της Κυριακής (30/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Open Weekend» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο Πάνος Ιωαννίδης. Ο κριτής του Mastechef μίλησε στην εκπομπή του Open, για όσα θα δούμε στον μεγάλο τελικό και όχι μόνο.

Επιπλέον, ο Πάνος Ιωαννίδης αναφέρθηκε στις σκέψεις που έχουν σχετικά με τον μεγάλο νικητή του ριάλιτι μαγειρικής του STAR, αλλά απάντησε και στο ενδεχόμενο του να σταματήσει στο Masterchef.

«Μπορεί και να έχω αποφασίσει τον νικητή του MasterChef.Μπορεί και να συνεχίζουμε του χρόνου και αξίζει τον κόπο. Η σεζόν του MasterChef φέτος ήταν εξαιρετική», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.