Masterchef 7: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Ανατροπή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 7: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Οι υποψήφιοι που προέκυψαν από την χθεσινή δοκιμασία του Mystery Box στο MasterChef ήταν τρεις, οι οποίοι μάλιστα έκαναν αναδρομή στις πιο αγαπημένες μαγειρικές τους αναμνήσεις, μαγειρεύοντας παρέα με τις μητέρες τους.

Οι τρεις παίκτες που δεν ικανοποίησαν τους κριτές, ήταν του Θεόδωρου Γαλάνη, της Μαρίας Λαζαρίδου και του Στέφανου Χίλα, οι οποίοι έπρεπε να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο MasterChef. Για αυτόν τον λόγο λοιπόν η μέρα ξεκίνησε με την Δοκιμασία Ασυλίας κι έτσι ο πρώτος ήταν αυτός που τελικά κατάφερε να γλιτώσει την Δοκιμασία της Αποχώρησης.

Ο παίκτης που αποχώρησε από το Masterchef 7

Οι τρεις κριτές, λίγο αργότερα, υποδέχθηκαν στην κουζίνα τον chef Προκόπη Κουρή, ο οποίος είχε ετοιμάσει ένα ιδιαίτερο πιάτο αντιγραφής, με βασικό πρωταγωνιστή το μπαρμπούνι, το οποίο έπρεπε και να ετοιμάσουν με την σειρά τους η Μαρία και ο Στέφανος. Οι κριτές βαθμολόγησαν κι αξιολόγησαν το πιάτο των δύο παικτών κι αποφάσισαν πως ο Στέφανος είχε την χειρότερη επίδοση και πρέπει να αποχωρήσει από το παιχνίδι, ο οποίος μάλιστα φανερά απογοητευμένος, αντέδρασε έντονα με τα σχόλια που έκανε.

Η Μαρία λοιπόν ήταν αυτή που κέρδισε την θέση στην τελική δεκάδα του διαγωνισμού.

Να σημειώσουμε πως σε προηγούμενο MasterChef ο Στέφανος είχε χάσει ξανά σε μαγειρική μονομαχία από την Μαρία κι είχε αποχωρήσει.

Λίγα λόγια για την ζωή του

  • Ο Στέφανος Χίλας, βγαίνοντας από μια τοξική σχέση, που τον κρατούσε πίσω σε πολλούς τομείς της ζωής του, αποφάσισε να κυνηγήσει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του.
  • Είναι 24 ετών και κατάγεται από την Αλβανία
  • Έκανε αίτηση για τον μαγειρικό διαγωνισμό την ημέρα που χώρισε οριστικά.
  • Ο Στέφανος Χίλας δηλώνει ότι η αγάπη του για τη μαγειρική είναι το μόνο πράγμα που δεν τον έχει προδώσει ποτέ.
  • Είναι δυναμικός, ειλικρινής και με στοχοπροσήλωση.
  • Λέει ότι δεν τον ενδιαφέρει η εφήμερη δημοσιότητα, αλλά ο τίτλος.
  • Έκανε πρωταθλητισμό στην άρση βαρών και δηλώνει ερωτευμένος με το δεντρολίβανο.