Survivor All Star: «Κάνεις σαν...» - Έξαλλος ο Σάκης με την Μαριαλένα

Μεγάλη ένταση κατά την διάρκεια του παιχνιδιού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Κάνεις σαν...» - Έξαλλος ο Σάκης με την Μαριαλένα

Γεμάτο καυγάδες και εντάσεις είναι το αποψινό 3/5 επεισόδιο του Survivor all star, μιας και πριν την έναρξη του αγώνα ασυλίας σημειώθηκε ένας μεγάλος τσακωμός μεταξύ του Τάκη και του Σπύρου -δείτε εδώ τι συνέβη.

Εντάσεις όπως σημειώθηκαν και κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, μιας και η κόκκινη ομάδα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς έχει χάσει αρκετούς αγώνες και δεν έχουν άλλα περιθώρια. Για αυτόν τον λόγο λοιπόν τα νεύρα ήταν αρκετά, ακόμα και μεταξύ της Μαριαλένας και του Σάκη.

Τσακωμός μεταξύ Σάκη - Μαριαλένας

Συγκεκριμένα, η πρώτη έπαιξε με την Στέλλα και ηττήθηκε, με αποτέλεσμα να εκνευριστεί αρκετά και να ξεσπάσει πάνω στον Σάκη, ότι την αποπροσανατόλιζε και δεν της έδινε σαφείς οδηγίες, με εκείνον ωστόσο να το αρνείται και να φωνάζει.

Η έκτακτη νέα απόφαση της παραγωγής

Εδώ που ήσουν ήμουνα κι εδώ που είμαι θα έρθεις λένε στο χωριό μου κι όχι άδικα... Μπορεί στην αρχή του Survivor All Star οι μπλε να ήταν σε πολύ δυσμενή θέση αλλά τώρα, 17 εβδομάδες μετά και με κάποιες αλλαγές στην σύνθεση τους οι Κόκκινοι φαίνεται πως χάνουν καθημερινά την γη κάτω από τα πόδια τους.

Οι μπλε πλέον μετρούν 9 παίκτες ενώ οι κόκκινοι εφτά με μοναδικό αποτέλεσμα για τους τελευταίους οι αμέτρητες ήττες με τελευταία την χθεσινή, που είχε ως έπαθλο την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Παραλίγο να γίνει ισοψηφία στην κάλπη και να έχουν τρεις προτεινόμενους. Παραλίγο!

Δείτε επίσης: Survivor All Star: Η ανάρτηση "καρφί" τη Πηλιάκη μετά την υποψηφιότητα του Χανταμπάκη

Η αδυναμία των Κόκκινων είναι ολοφάνερη από την διαφορά στα σκορ των αγώνων όπως είπε και ο Σάκης Κατσούλης! Οι κοπέλες αυτή την εβδομάδα έχουν ασυλία. Αν χαθούν κι άλλοι τέτοιοι αγώνες μπορεί να βγει κι όλη ομάδα υποψήφια τελικά! Εκεί τι γίνεται; Εγώ θα σας πω...

Μετά το χθεσινό επεισόδιο έχει δρομολογηθεί ήδη έκτακτο συμβούλιο με τα μέλη της παραγωγής και τον Τούρκο παραγωγό φυσικά. Οι αποφάσεις που θα παρθούν πρέπει να είναι γρήγορες και αποτελεσματικές! Η ένωση θα γίνει πιο γρήγορα από ότι περιμέναμε, όπως έγινε και η ένωση! Φέτος έχουν καταρριφθεί όλα τα σκορ! Τα πάντα γίνονται βιαστικά. Έτσι τα θέλει η ζωή! Έτσι δικαιολογείται και ο τίτλος «το πιο ανατρεπτικό παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης» άλλωστε...