Survivor All Star: Χαμός στο συμβούλιο του νησιού - Βγήκαν δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση

Δύσκολα τα πράγματα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: Χαμός στο συμβούλιο του νησιού - Βγήκαν δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση

Το παρών στο Συμβούλιο του Νησιού του Survivor all star έδωσαν το βράδυ της Τρίτης 2/5 Μαχητές και Διάσημοι, με τους δεύτερους να έχουν πάει με άλλον αέρα, μιας και μετά από 5 συνεχόμενες ήττες, κατάφεραν επιτέλους να κερδίσουν!

Μπορεί λοιπόν χθες να έβγαλαν στον τάκο έναν δικό τους, ο οποίος ήταν ο Στέλιος Χανταμπάκης -μια απόφαση που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις και στις δύο ομάδες-, απόψε βγήκαν από την δύσκολη αυτή θέση, βάζοντας σε αυτήν τους Μπλε.

Από το Συμβούλιο φυσικά δεν έλειψαν, όπως είδαμε, οι εντάσεις, τόσο για το γεγονός πως ο Σπύρος προσβλήθηκε από το ότι ο Τάκης, κατά την διάρκεια του αγώνα, του έθιξε την περιοχή του, δηλαδή το Κερατσίνι, όσο κι από το ότι είναι υποψήφιος ο Στέλιος αντί για τον Τάκη.

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Μετά λοιπόν από έντονες διαφωνίες, ο Γιώργος Λιανός έβαλε μια τελεία, προκειμένου οι Μπλε να προχωρήσουν στην διαδικασία της ψηφοφορίας. Τελικά, το Youweekly βγήκε ξανά έγκυρο στα spoils του, μιας και υποψήφιοι προς αποχώρηση βγήκαν ο Νικόλας Αγόρου και ο Σπύρος Μαρτίκας.

Η έκτακτη νέα απόφαση της παραγωγής

Μετά το χθεσινό επεισόδιο έχει δρομολογηθεί ήδη έκτακτο συμβούλιο με τα μέλη της παραγωγής και τον Τούρκο παραγωγό φυσικά. Οι αποφάσεις που θα παρθούν πρέπει να είναι γρήγορες και αποτελεσματικές! Η ένωση θα γίνει πιο γρήγορα από ότι περιμέναμε, όπως έγινε και η ένωση! Φέτος έχουν καταρριφθεί όλα τα σκορ! Τα πάντα γίνονται βιαστικά. Έτσι τα θέλει η ζωή! Έτσι δικαιολογείται και ο τίτλος «το πιο ανατρεπτικό παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης» άλλωστε...