Survivor All Star trailer 3/5: «Είναι αυτή η τελική σου απόφαση;» - Ξεσπούν όλοι σε κλάματα μετά την ανακοίνωσή του

Αυτό δεν το περίμενε κανείς...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star trailer 3/5: «Είναι αυτή η τελική σου απόφαση;» - Ξεσπούν όλοι σε κλάματα μετά την ανακοίνωσή του

Άκρως καταιγιστικό είναι το επεισόδιο του Survivor all star που θα προβληθεί το βράδυ της Τετάρτης 3/5 μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ, όπως είδαμε από το trailer που κυκλοφόρησε νωρίτερα.

Αρχικά, το επεισόδιο θα ξεκινήσει με τα "καρφιά" του Τάκη και του Βασάλου για τον Στέλιο Χανταμπάκη, με τον πρώτο να υποστηρίζει πως έχει ανακατέψει πάρα πολύ τα πράγματα και με τον δεύτερο να τονίζει πως ενοχλεί πολλούς, όμως κανείς τους δεν μιλάει...

Μετά λοιπόν το "θάψιμο", Μπλε και Κόκκινοι πηγαίνουν στον στίβο μάχης προκειμένου να αγωνιστούν για το τρίτο παιχνίδι ασυλίας, όπου για ακόμη μια φορά θα δούμε έναν έντονο καυγά, με πρωταγωνιστή ξανά τον Καραγκούνια...

Το αποκορύφωμα όμως θα γίνει στο συμβούλιο του νησιού, καθώς ο Γιώργος Λιανός ρωτάει έναν παίκτη αν είναι σίγουρος για την απόφαση που έχει πάρει, με τους υπόλοιπες να σοκάρονται και να βάζουν τα κλάματα!

Το Youweekly, βέβαια, από νωρίς το πρωί σας έχει αποκαλύψει, εκτός από την ομάδα που κερδίζει (δείτε εδώ) και εκτός από τους υπόλοιπους υποψήφιους προς αποχώρηση (δείτε εδώ), πως ένας παίκτης θα ανακοινώσει πως αποχωρεί οικειοθελώς!

Κι αυτός θα είναι ο.... δείτε εδώ!

Το trailer για το αποψινό 3/5 επεισόδιο του Survivor all star