Survivor All Star spoiler 3/5: ΤΟ ΧΑΟΣ - Αυτοί βγαίνουν υποψήφιοι απόψε!

Βγαίνουν 2 και σήμερα!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 3/5: ΤΟ ΧΑΟΣ - Αυτοί βγαίνουν υποψήφιοι απόψε!

Απόψε θα γίνει... μακελειό! Η 17η εβδομάδα που το Survivor All Star βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΙ είναι σκέτο μπουρλότο από πολλές απόψεις αλλά στο συγκεκριμένο άρθρο θα μιλήσουμε για τις σημερινές υποψηφιότητες!

Στο επεισόδιο της Δευτέρας όπου πραγματοποιήθηκε ο πρώτος αγώνας ασυλίας, ηττημένοι ήταν οι Κόκκινοι που ψήφισαν τον Στέλιο Χανταμπάκη ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Την αμέσως επόμενη ημέρα, δηλαδή την Τρίτη, χαμένοι ήταν οι Μπλε που μετά από ισοψηφία έβγαλαν στον τάκο τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Νικόλα Αγόρου. Και κάπως έτσι φτάνουμε στο σήμερα! Τετάρτη 3/5, λοιπόν, και το Youweekly.gr σας έχει αποκαλύψει από πολύ νωρίς ποια ομάδα κερδίζει απόψε οπότε πάμε να δούμε παρακάτω τους δυο υποψήφιους που θα βγουν!

Έκλεισαν οι θέσεις για τους υποψηφίους All Star της εβδομάδας

Σύμφωνα με την πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο, οι Κόκκινοι θα ψηφίσουν πολύ by the book! Τάκης Καραγκούνιας και Γιώργο Κόρομι θα αναδειχθούν απόψε από την κάλπη συμπληρώνοντας τις θέσεις της εβδομάδας όσον αφορά τους υποψήφιους προς αποχώρηση! Ποιος λέτε άραγε πως θα είναι ο... αδύναμος κρίκος;

Αξίζει να σημειωθεί πως ο άνθρωπός μας μας αποκάλυψε ότι επιστρέφουν τα έπαθλα επικοινωνίας και αύριο, Πέμπτη, λίγο πριν την αποχώρηση η πιο... τυχερή ομάδα θα «γευτεί» το πιο σημαντικό έπαθλο του παιχνιδιού!