Survivor All Star: «Νομίζεις πως όλα γυρίζουν γύρω σου» - Χαμός πριν το αγώνισμα με Τάκη και Μαχητές

Τσακώθηκαν ξανά με αφορμή το χθεσινοβραδινό συμβούλιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Νομίζεις πως όλα γυρίζουν γύρω σου» - Χαμός πριν το αγώνισμα με Τάκη και Μαχητές

Το αποψινό 3/5 επεισόδιο του Survivor all star συμπλήρωσε την μια ώρα προβολής του και ήδη ο Τάκης Καραγκούνιας είναι χωρίς αμφιβολία ξανά ο πρωταγωνιστής των εντάσεων και των καυγάδων.

Αφού πρώτα κατακεραύνωσε κανονικότατα τον Στέλιο Χανταμπάκη στην παραλία, με την ίδια... όρεξη πήγε και στον αγώνα ασυλίας, μιας και τσακώθηκε για ακόμη μια φορά με τους Μαχητές, με αφορμή το χθεσινοβραδινό 2/5 συμβούλιο του νησιού.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως ήταν τελείως άδικο να βγει υποψήφιος προς αποχώρηση ο Σπύρος ενώ την ίδια στιγμή άφησε αιχμές για το γεγονός πως ο ίδιος δεν βγήκε υποψήφιος, αλλά βγήκε ο Στέλιος, τονίζοντας πως αν όντως ήταν ο χειρότερος παίκτης, τότε θα ψήφιζαν εκείνον.

Ωστόσο, τόσο ο Μπόγδανος όσο και ο Ασημακόπουλος του απάντησαν πως δεν στρέφονται όλα γύρω του κι απλά είπαν πως θεωρούν άδικη την υποψηφιότητα του Στέλιου, χωρίς να υπονοούν ότι έπρεπε ο Τάκης να είναι στην θέση του. Ο Καραγκούνιας, όμως, αμετανόητος και κάθετος στους ισχυρισμούς του...

Ο τσακωμός Καραγκούνια - Μαχητών πριν τον αγώνα

Έκλεισαν οι θέσεις για τους υποψηφίους All Star της εβδομάδας

Σύμφωνα με την πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο, οι Κόκκινοι θα ψηφίσουν πολύ by the book! Τάκης Καραγκούνιας και Γιώργο Κόρομι θα αναδειχθούν απόψε από την κάλπη συμπληρώνοντας τις θέσεις της εβδομάδας όσον αφορά τους υποψήφιους προς αποχώρηση! Ποιος λέτε άραγε πως θα είναι ο... αδύναμος κρίκος;

Αξίζει να σημειωθεί πως ο άνθρωπός μας μας αποκάλυψε ότι επιστρέφουν τα έπαθλα επικοινωνίας και αύριο, Πέμπτη, λίγο πριν την αποχώρηση η πιο... τυχερή ομάδα θα «γευτεί» το πιο σημαντικό έπαθλο του παιχνιδιού!