Survivor All Star: Αυτή η ομάδα κέρδισε την τρίτη ασυλία

Θα πάνε ως θεατές στο συμβούλιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: Αυτή η ομάδα κέρδισε την τρίτη ασυλία

Για την τρίτη ασυλία του Survivor all star έπαιξαν το βράδυ της Τετάρτης 3/4 Διάσημοι και Μαχητές, με την πρώτη να την έχουν κερδίσει οι Μπλε και την δεύτερη οι Κόκκινοι, με αποτέλεσμα και οι δύο ομάδες να έχουν βγάλει στον τάκο δικούς τους παίκτες.

Για αυτόν τον λόγο, λοιπόν, όλοι μπήκαν στον στίβο μάχης πιο δυνατοί και αποφασισμένοι από ποτέ, προκειμένου να μην ορίσουν υποψήφιο κι άλλον δικό τους παίκτη στο συμβούλιο του νησιού.

Αυτή η ομάδα κέρδισε την τρίτη ασυλία

Μπορεί να προκλήθηκε μια ένταση πριν τον αγώνα (δείτε εδώ), ωστόσο οι δύο ομάδες έβαλαν τα δυνατά τους, όμως μια κατάφερε να κερδίσει κι αυτή ήταν η Μπλε, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά τα spoils του Youweekly.

Έκλεισαν οι θέσεις για τους υποψηφίους All Star της εβδομάδας

Σύμφωνα με την πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο, οι Κόκκινοι θα ψηφίσουν πολύ by the book! Τάκης Καραγκούνιας και Γιώργο Κόρομι θα αναδειχθούν απόψε από την κάλπη συμπληρώνοντας τις θέσεις της εβδομάδας όσον αφορά τους υποψήφιους προς αποχώρηση! Ποιος λέτε άραγε πως θα είναι ο... αδύναμος κρίκος;

Αξίζει να σημειωθεί πως ο άνθρωπός μας μας αποκάλυψε ότι επιστρέφουν τα έπαθλα επικοινωνίας και αύριο, Πέμπτη, λίγο πριν την αποχώρηση η πιο... τυχερή ομάδα θα «γευτεί» το πιο σημαντικό έπαθλο του παιχνιδιού!