Survivor All Star: Ανακοίνωσε με κλάματα πως αποχωρεί οικειοθελώς - «Δεν έχω άλλο ψυχικά αποθέματα»

Η εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: Ανακοίνωσε με κλάματα πως αποχωρεί οικειοθελώς - «Δεν έχω άλλο ψυχικά αποθέματα»

Μετά την νίκη των Μπλε και την κατάκτηση της τρίτης ασυλίας, οι δύο ομάδες πήγαν στο συμβούλιο του νησιού του Survivor all star προκειμένου να οριστούν οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Αρχικά, ο Γιώργος Λιανός έκανε λόγο για μερικά περιστατικά που συνέβησαν κατά την διάρκεια του αγώνα μεταξύ του Γιώργου Ασημακόπουλου και του Τάκη Καραγκούνια, με το κλίμα γενικά να είναι πολύ ευχάριστο, μιας και όλοι γελούσαν.

Ωστόσο, η διάθεση αυτή, δεν διήρκησε για πολύ...

Ο Στέλιος Χανταμπάκης ανακοινώνει πως αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι

Συγκεκριμένα, ο Στέλιος Χανταμπάκης πήρε τον λόγο και είπε πως δεν μπορεί άλλο να αντέξει ψυχολογικά, έχουν συμπληρωθεί 4,5 μήνες από τότε που έφυγε από την οικογένειά του κι δεν αντέχει άλλο.

Μάλιστα, τόνισε πως την μέρα που ψηφίστηκε ήταν η χαριστική βολή για να πάρει απόφαση να φύγει, δεν έχει άλλα ψυχικά αποθέματα, όχι δώσει ότι έχει και δεν έχει, όμως δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο.

«Ήθελα να έρθω στο παιχνίδι για τον κόσμο, να ξαναπροσπαθήσω. Όμως ολο αυτό το διάστημα ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μένα και περίμενα τη στιγμή που η ομάδα μου θα με βγάλει υποψήφιο για να πάρω και γω από τον κόσμο τη δύναμη για να μπορώ να συνεχίσω.

Γιώργο, θα ήταν άκομψο και άδικο για την επιβεβαίωση μου στο ότι θα παραμείνω στο παιχνίδι, να περιμένω την ψηφοφορία του κόσμου, από τη στιγμή που δεν μπορώ ψυχολογικά να συνεχίσω στο παιχνίδι γιατί πέρασαν 4μιση μήνες μακριά από την οικογένεια μου. Οπότε το να χρησιμοποιήσω τον κόσμο για να πάρω μια επιβεβαίωση ή να το ακούσουν κάποιοι δεν θα το ήθελα. Οπότε εγώ σήμερα λοιπόν έχω αποφασίσει να αποχωρήσω από το παιχνίδι.

Ξέρω ότι ο κόσμος με αγαπάει, μου ζήτησε να έρθω στο παιχνίδι και μου το έδειξε 6 χρόνια που τελείωσε το Survivor του ’17 αν με αγαπάει και αν με στηρίζει. Όμως εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο, πραγματικά δεν έχω άλλα ψυχικά αποθέματα. Δεν μπορώ να είμαι μακριά από τα παιδιά μου και τη μέρα που ψηφίστηκα ήταν τελειωτικό χτύπημα γιατί ένιωσα ότι είμαι ήδη στο αεροπλάνο και 3 μέρες τώρα νομίζω ότι κοιμάμαι με τα παιδιά μου! Δεν ένιωσα άσχημα που ψηφίστηκα, ένιωσα όμορφα! Δεν μπορώ άλλο, ξεπέρασα τα όρια μου, έδωσα ότι είχα και δεν είχα, τους ευχαριστώ όλους, αλλά δεν μπορώ άλλο», ήταν τα λόγια του Στέλιου.

«Είναι αυτή η τελική σου απόφαση;», τον ρώτησε ο παρουσιαστής με τον Στέλιο Χανταμπάκη να είναι κάθετος. Φυσικά, στο άκουσμα της οικειοθελής του αποχώρησης, οι περισσότεροι παίκτες δεν κατάφεραν να κρύψουν την συγκίνησή τους και έκλαψαν, το ίδιο φυσικά κι εκείνος -δείτε εδώ με πόσα χρήματα επιστρέφει στην Ελλάδα!

Η πρώτη ανάρτηση της Όλγας Πηλιάκη για την οικειοθελή του αποχώρηση

Η σύζυγός του, λοιπόν, Όλγα Πηλιάκη, μαθαίνοντας τα νέα προχώρησε στις πρώτες της αναρτήσεις μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναδημοσιεύοντας το post του Τριαντάφυλλου, αλλά και ένα tweet, αναφέροντας: «Πώς το λένε στον Μανωλάκη τώρα; Δεν πειράζει Στελάκο μου! Η ψυχική υγεία πάνω απ' όλα!».

Ο Μανωλάκης, για όσους δεν γνωρίζουν, είναι ο γιος του ζευγαριού, ενώ έχουν και μία κόρη, που είναι οι αδυναμίες του μοντέλου, με τον πρώτο να παρακολουθεί κάθε βράδυ τον μπαμπά του στην τηλεόραση και να τον υποστηρίζει μέχρι τέλους.

Πηλιάκη για αποχώρηση Χανταμπάκη από Survivor All Star