My Style Rocks: «Ο μπαμπάς μου μού είπε να "προσέχω" τη Νικόλ» - Χαμός στο πλατό με Vodos και Δεσποτοπούλου

Εντάσεις ξανά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
My Style Rocks: «Ο μπαμπάς μου μού είπε να

Με ένα νέο επεισόδιο επέστρεψε σήμερα, Πέμπτη 4/5 το My Style Rocks μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΙ. Φυσικά, για ακόμη μια φορά, δεν έλειψαν οι εντάσεις και οι καυγάδες (δείτε εδώ ποια είναι η νέα παίκτρια).

Συγκεκριμένα, πρωταγωνίστριες σήμερα ήταν η Emilia Vodos και η Νικόλ Δεσποτοπούλου, με την πρώτη να αποκαλύπτει στους κριτές πως από τις πρώτες εβδομάδες του παιχνιδιού ο πατέρας της, που του έχει τεράστια αδυναμία, της είχε πει να προσέχει δύο κοπέλες, την Νικόλ και την Ρέινα.

Χαμός με Δεσποτοπούλου - Vodos στο My Style Rocks

«Εμένα ο μπαμπάς σου από που με ξέρει δηλαδή;», ρώτησε η Νικόλ, με την Emilia να της εξηγεί πως διαμόρφωσε αυτή τη γνώμη με βάσει τα όσα έβλεπε στα επεισόδια.

Τότε και οι δύο κοπέλες ανέφεραν πως μπαίνοντας στο παιχνίδι, είχαν τελείως διαφορετική γνώμη η μία για την άλλη, μιας και γνωριζόντουσαν απέξω, ωστόσο πλέον δεν υπάρχει καμία συμπάθεια μεταξύ τους.

Οι δυο ξανθιές guest κριτές - Ονόματα "βόμβα" στους ημιτελικούς του My style rocks

Η παραγωγή του show μόδας, πρόκειται να "σπάσει" τα κοντέρ με τις δυο guest κριτές που θα φέρει στους ημιτελικούς του My style rocks. Είναι ξανθιές, έχουν συζητηθεί πολύ και ανήκουν στο δυναμικό του ΣΚΑΙ.

Ο λόγος για την Έλενα Χριστοπούλου η οποία γνωρίζει πολύ καλά από μόδα - μιας και είναι μάνατζερ μοντέλων - ωστόσο, πιο ενδιαφέρον θα κάνει το γεγονός ότι γνωρίζεται με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και θα τις δούμε να συνεργάζονται πρώτη φορά τηλεοπτικά μπροστά στις κάμερες.

Έλενα Χριστοπούλου My style rocks

Η δεύτερη είναι η Μαρία Μπακοδήμου! Η παρουσιάστρια έχει την δική της εταιρία ρούχων και είναι από τις πιο καλοντυμένες κυρίες της ελληνικής showbiz.

Μαρία Μπακοδήμου My style rocks