Survivor All Star: «Δεν κολλάει κάπου όλο το στόρι! Φεύγεις...» - Οι σπόντες του Βασάλου για την αποχώρηση του Χανταμπάκη

Οι πρώτες αντιδράσεις των παικτών! Άλλοι τον υποστηρίξαν κι άλλοι τον κατακεραύνωσαν...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Δεν κολλάει κάπου όλο το στόρι! Φεύγεις...» - Οι σπόντες του Βασάλου για την αποχώρηση του Χανταμπάκη

Με τα σχόλια για την οικειοθελή αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη που είδαμε στο χθεσινοβραδινό 3/5 συμβούλιο του νησιού ξεκίνησε το αποψινό 4/5 επεισόδιο του Survivor all star. Όπως όλοι είπαν, ήταν μια απόφαση και μια εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς.

Οι πρώτες αντιδράσεις για την οικειοθελή αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη από το Survivor all star

Αρχικά, ο Σπύρος Μαρτίκας, μίλησε στην κάμερα με ένταση για τον Στέλιο, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως:

«Τελικά τι είναι το πολυτιμότερο σε αυτό που ζούμε εδώ; Τελικά τι είναι αυτό που μας κρατάει δυνατούς, που μας κρατάει να αντέχουμε στα πιο δύσκολα; Ένα και μοναδικό. Η στήριξη και η αγάπη του κόσμου. Ο κόσμος είναι αυτός που θα μας κρατήσει και παίζει το παιχνίδι. Ο κόσμος είναι αυτός που βλέπει, κρίνει, τιμωρεί και επιβραβεύει. Είναι αυτό που κάνει τους περισσότερους να δειλιάζουν, να τρομάζουν στην ιδέα και μόνο να βγουν υποψήφιοι. Όλοι διαγράφουμε μια πορεία έντονη, πρωταγωνιστική στο πιο δύσκολο παιχνίδι του κόσμου. Αυτή η πορεία δημιουργεί οπαδούς, πολλές φορές φανατικούς και όταν έχεις προετοιμάσει τη στρατιά σου να σε στηρίξει, εσύ ο ίδιος εγκαταλείπεις».

Διαβάστε επίσης: Η ανάρτηση της συζύγου του, Όλγας Πηλιάκη λίγο μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του από το Survivor All Star

Από την άλλη, η Σταυρούλα, που ήταν πολύ καλή του φίλη, ήταν αρκετά στεναχωρημένη και απογοητευμένη, ωστόσο κατανοεί πως του λείπει πάρα πολύ η οικογένειά του και πως δεν άντεχε άλλο.

«Είναι πάρα πολύ κρίμα γιατί θεωρώ ότι είναι ένας πάρα πολύ δυνατός παίκτης και αγωνιστικά και θεωρώ ότι και το κοινό έχει καταλάβει ποιος είναι πραγματικά. Εμένα με λυπεί πάρα πολύ το ότι έχει αποχωρήσει αυτή τη στιγμή. Πολλοί θα πουν διάφορα, εγώ θα πω απλά ότι του έλειπε πάρα πολύ η οικογένεια του και δεν άντεξε. Είμαστε κοντά πέντε μήνες οπότε είναι πάρα πολύ λογικό, με δυο παιδιά και μια οικογένεια έξω που υπερλατρεύει, να μην αντέξει άλλο. Εδώ από την πρώτη ημέρα που ταξίδεψε, του έλειπαν, οπότε για μένα είναι λυπηρό αλλά χαίρομαι γιατί αυτός θα είναι καλά».

Ωστόσο, δύο παίκτες τον "κατακεραύνωσαν" κι αυτοί ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Μελίνα Μεταξά.

«Πολύ περίεργη η αποχώρηση του Στέλιου. Κακά τα ψέματα. Δεν πιστεύω ότι δέκα λεπτά πριν ανοίξουν οι γραμμές σκέφτηκε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Αν ήθελε αυτό, θα το είχε κάνει μια βδομάδα πριν ή μια βδομάδα μετά. Ζορίστηκε που ήταν υποψήφιος ή ψυχανεμίστηκε ότι θα ανοίξει ένα θέμα που δεν τον συμφέρει; Και δεν ήθελε να βγει προς τα έξω και το πρόλαβε στο Συμβούλιο; Δεν ξέρω. Έχεις κάνει τέσσερις μήνες εδώ, βγαίνεις προτεινόμενος και ψυχανεμίζεσαι ότι θα ανοιχτεί ένα θέμα που δεν σε συμφέρει; Δεν κολλάει όλο το Story», είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνας ενώ η Μελίνα τόνισε από πλευράς της: «Εγκαταλείπεις την ομάδα σου, δεν περιμένεις άλλη μια μέρα ο κόσμος να ψηφίσει, να δούμε τι θέλει και τι βλέπει ο κόσμος».