Survivor All Star: «Ντροπή σου» - Χαμός πριν τον αγώνα με την φράση της Μελίνας για τον Χανταμπάκη

Πολλές οι απόψεις για την απόφασή του να αποχωρήσει ξαφνικά από το παιχνίδι...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Ντροπή σου» - Χαμός πριν τον αγώνα με την φράση της Μελίνας για τον Χανταμπάκη

Η απόφαση του Στέλιου Χανταμπάκη να αποχωρήσει ξαφνικά από το Survivor all star (δείτε εδώ πόσα λεφτά συγκέντρωσε) έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, όπως βλέπουμε στο αποψινό 4/5 επεισόδιο.

Αρχικά είδαμε τις πρώτες δηλώσεις των παικτών, με μερικούς να τον υποστηρίζουν κι άλλους να τον καρακεραυνώνουν κανονικότατα (δείτε εδώ όσα είπαν). Η εν λόγω συζήτηση όμως συνεχίστηκε και πριν το αγώνισμα επικοινωνίας, μιας και ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στους παίκτες, προκειμένου να τους ρωτήσει για το αν το περίμεναν ή όχι.

Χαμός πριν την έναρξη του αγώνα για την αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη

Αρχικά, Κωνσταντίνος Βασάλος και Μελίνα Μεταξά είπαν από πλευράς τους πως δεν θεωρούσαν σωστό να φύγει χωρίς καμία προειδοποίηση, με την δεύτερη μάλιστα να τονίζει πως είναι απρεπές να εγκαταλείπει τον πόλεμο, υποτιμώντας το γεγονός πως του έλειπε πολύ η οικογένειά του.

Στο άκουσμα των δηλώσεων αυτών, μερικοί Μπλε, ειδικά η Σταυρούλα, αντέδρασαν και της είπαν πως θα έπρεπε να ντρέπεται για αυτά που λέει και να μην αγγίζει το θέμα οικογένεια.

Εκτός από την Σταυρούλα και ο Σάκης Κατσούλης βγήκε μπροστά προκειμένου να υπερασπιστεί τον Στέλιο Χανταμπάκη, μιας και είναι πολύ καλοί φίλοι.

Η ανάρτηση της συζύγου του, Όλγας Πηλιάκη λίγο μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του από το Survivor All Star

Μπορεί αυτή την εβδομάδα να είχε ξεκινήσει μια πλεκτάνη πίσω από την πλάτη του από τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την "κλίκα" του, ωστόσο, δεν θα δούμε ποια θα είναι η αντίδραση του από τον Άγιο Δομίνικο, αφού θα μάθει τα πάντα με το που γυρίσει στην Ελλάδα.

Πίσω τον περιμένει η οικογένεια του και ήδη η σύζυγός του Όλγα Πηλιάκη έχει πετάξει έμμεσα το "καρφί" της σχετικά με τα όσα σημειώθηκαν αυτές τις ημέρες - δείτε τις αναρτήσεις της.

Λίγο όμως μετά την ανακοίνωση του Στέλιου Χανταμπάκη πως θέλει να φύγει από το Survivor All Star, έκανε ακόμη μια ανάρτηση για να εκφράσει και δημόσια το πόσο υπερήφανη είναι για τον άνδρα της.

«Σας ευχαριστώ πολύ για όλα τα μηνύματα αγάπης και υποστήριξης. Είναι η καλύτερη ανταμοιβή. Σε αγαπάμε πολύ, μας κάνεις υπερήφανους κάθε στιγμή», έγραψε χαρακτηριστικά.

Survivor All Star Στέλιος Χανταμπάκης αποχώρηση