Survivor All Star: Σπάραξε στο κλάμα από την χαρά της - Αποκάλυψε την εγκυμοσύνη στο έπαθλο επικοινωνίας

«Θα γίνει μπαμπάς»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: Σπάραξε στο κλάμα από την χαρά της - Αποκάλυψε την εγκυμοσύνη στο έπαθλο επικοινωνίας

Μετά από ενάμιση περίπου μήνα, Μπλε και Κόκκινοι είχαν επιτέλους την ευκαιρία να αγωνιστούν για το έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor all star, κάτι για το οποίο ανυπομονούσαν πως και πως, μιας και η οικογένειά τους είναι πάνω από όλα.

Οι δύο ομάδες λοιπόν έβαλα τα δυνατά τους (δείτε εδώ τον σοκαριστικό τραυματισμό που σημειώθηκε κατά την διάρκεια του αγώνα) και τελικά νικητές αναδείχθηκαν οι Κόκκινοι, οι οποίοι πέρα από το να πιουν καφέ και να φάνε pancakes, θα άκουγαν ηχητικά μηνύματα από την οικογένειά τους.

Διαβάστε επίσης: Κι άλλη οικειοθελής αποχώρηση μετά τον Στέλιο Χανταμπάκη;

Έτσι λοιπόν πήγαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και αφού ήπιαν και έφαγαν, ένας ένας άκουγα τα μηνύματα των δικών του ανθρώπων. Μάλιστα, όταν ήρθε η σειρά της Μαριαλένας, έγινε γνωστή μια πολύ ευχάριστη είδηση για την ίδια.

Η Μαριαλένα θα γίνει θεία!

Συγκεκριμένα, η θεία της (αδερφή της μαμάς της) αποκάλυψε πως ο ξάδερφός της θα γίνει μπαμπάς και η Μαριαλένα για πρώτη φορά θεία! Φυσικά, στο άκουσμα της είδησης αυτής, η ίδια ξέσπασε σε κλάματα και δεν μπορούσε να το πιστέψει!

Διαβάστε επίσης: «Η Μελίνα τον είδε να έρχεται με την Σταυρούλα από...» - Ο Χανταμπάκης έδωσε στεγνά τον Βασάλο μετά την αποχώρηση του από το Survivor All Star

Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα

Ο Στέλιος λοιπόν, ήταν ανάμεσα στους υποψήφιους προς αποχώρηση, ωστόσο, μετά την οικειοθελή του αποχώρηση (δείτε πως τα πήγε σε τέταρτα τηλεθέασης) οι υποψήφιοι είναι πλέον 4. Ο Τάκης Καραγκούνιας με τον Γιώργο Κόρομι από τους Κόκκινους και ο Νικόλας Αγόρου με τον Σπύρο Μαρτίκα από τους Μπλε.

Ένας από αυτούς σήμερα 4/5 θα αποχωρήσει από το Survivor All Star και θα επιστρέψει μαζί με τον Στέλιο Χανταμπάκη πίσω στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Τάκης με τον Σπύρο απέσπασαν τις περισσότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και η "μάχη" δόθηκε ανάμεσα στον Γιώργο και τον Νικόλα, όμως ο Αγόρου ήταν εκείνος που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και δυστυχώς θα αποχωρήσει σήμερα 4/5 από το Survivor All Star.

Survivor All Star spoiler 4/5