MasterChef highlights 4/5: To ξέσπασμα της Μπέη και το πουλί που κουτσούλισε παίκτρια

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef highlights 4/5: To ξέσπασμα της Μπέη και το πουλί που κουτσούλισε παίκτρια

Ακόμη ένα επεισόδιο MasterChef παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης 4/5 μέσα από τη συχνότητα του STAR. Ήταν γεμάτο μαγειρικές ικανότητες, γεύσεις και εντάσεις.

Αναλυτικά τα 4/5 highlights του MasterChef

«Έχει ανεβάσει πολύ τον αμανέ, μου...» - Ασύλληπτο ξέσπασμα από την Μαρία Μπέη

Συγκεκριμένα, η Μαρία Μπέη είχε το πλεονέκτημα να διαλέξει πρώτη το χρώμα της ομάδας της αλλά και να επιλέξει τόσο τον αντίπαλο αρχηγό όσο και τους παίκτες που θα την συνοδεύσουν στη νέα αυτή μαγειρική αναμέτρηση.

Διαβάστε επίσης: «Τείνει στο...» - Ο Κοντιζάς ''απασφάλισε'' για το μέλλον του παιχνιδιού στο Star

Μάλιστα, μίλησε αρκετά αιχμηρά προς τον Νίκο Τράκα προδίδοντας πολλά παρασκηνιακά στοιχεία. Η ίδια επέλεξε τον Νίκο για αρχηγό της κόκκινης ομάδας, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ήθελα να τον βάλω αρχηγό γιατί στην προηγούμενη ομαδική με τον τοίχο είχε πάρα πολύ καλά πλεονεκτήματα. Δηλαδή σε περίπτωση που κέρδιζε η ομάδα του, πήγαινε κατευθείαν τελικό όπως και πήγε. Ξενέρωσα που πέρασε έτσι κατευθείαν στον τελικό και ο λόγος είναι ότι εμείς τον κουβαλήσαμε. Εγώ, ο Άγγελος, ο Ηλίας και ο Αλέξανδρος τον κουβαλήσαμε και αυτό φάνηκε γιατί τα πρωτότυπα πιάτα ήταν πολύ χαμηλότερα σε βαθμολογία.

Επίσης, μετά τα 10.000 ευρώ που κέρδισε, έχει ανεβάσει πολύ τον αμανέ μέσα στο σπίτι. Με ενόχλησε και κάτι που είπε, ότι «κέρδισα τώρα με τον μουσακά επειδή η μαμά μου ας πούμε δεν μπόρεσε να έρθει». Μου έσπασε πάρα πολύ τα νεύρα και πίσω από τις κάμερες, όταν το άκουσα αυτό, πάω και του λέω » ρε συ Τράκα, πιστεύεις ότι όλα τα πιάτα που έχεις βγάλει εδώ πέρα στον διαγωνισμό, θα μπορούσες να τα κάνεις έξω και κάποιος να τα πληρώσει; Με ενόχλησε πάρα πολύ.

Γενικά να πω και κάτι; Επειδή βλέπω ότι οι πιο πολύ εδώ πέρα φοβούνται να κοντραριστούν με τον Τράκα και εγώ πραγματικά εδώ μέσα δεν βλέπω κανέναν, βλέπω μόνο τον εαυτό μου, γιατί να μην κοντραριστώ μαζί του; Δεν κατάλαβα; Αν είναι να χάσουμε, θα χάσουμε. Αν είναι να κερδίσουμε, θα κερδίσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπέη.

«23 χρονών executive chef! Εγώ έσκυβα το κεφάλι και δούλευα» - Ο Νίκος Τράκας "άδειασε" την Μαρία Μπέη

Ένας μικρός χαμός επικράτησε μεταξύ της Μαρίας Μπέη και του Νίκου Τράκα με αφορμή την απόφαση της διαγωνιζόμενης να τον θέσει με μιας αρχηγό της κόκκινης ομάδας απέναντι της.

«Να ‘ταν η ζήλεια ψώρα να γεμίσει όλη η χώρα! Αυτήν είναι η αιτιολόγηση. Δεν ξέρω, νομίζω ότι κάποιοι πιστεύουν πως έχω φτάσει εδώ κατά τύχη. Νομίζουν ότι δεν μαγειρεύω για τα δικά τους δεδομένα και νομίζω πως, ειδικά μετά το Silver, πολλά κεφάλια σκέφτονται ότι με κουβάλησαν για να πάρω το Silver.

Η φίλη μου, η Μπέη, 23 χρονών executive chef… 23 χρονών έσκυβα το κεφάλι και δούλευα! Τι να κάνεις, δεύτερη φορά που το έχασε. Πονάει!» είπε, χαρακτηριστικά, ο Νίκος Τράκας.

«Η αλήθεια είναι ΄τοι πριν τον βάλει αρχηγό, του έκανε μια συζήτηση παράξενη και ήμουν μπροστά. Είδα εκεί τον Τράκα πως άρχιζε να κοκκινίζει και του είπε ότι «στην τελευταία ομαδική σε κουβαλήσαμε και σε στείλαμε στο Silver». Πω πω, είχε τρελαθεί αυτός. Τρελάθηκε. Από ότι φαίνεται πάντως έχει ανοίξει μια κόντρα γιατί από ότι είδα και ο Τράκας είχε ψιλοσαλτάρει. Ήταν έτοιμος να μπει στις Θερμοπύλες και δεν χαρίζει», σχολίασε από πλευράς του ο Αλέξανδρος.

Κλάμα - Πουλί κουτσούλησε την Μαρία Λαζαρίδου την ώρα της ομαδικής δοκιμασίας

Aυτή τη φορά οι παίκτες ταξίδεψαν στην Λακωνία για να διαγωνιστούν στην ομαδική δοκιμασία της εβδομάδας.

Φυσικά, για ακόμη μια φορά, δεν έλειψαν οι εντάσεις, με έναν συγκεκριμένο παίκτη να κατακεραυνώνει την Μαρία Μπέη.

Εκτός όμως από "καρφιά", είδαμε κι ένα απρόοπτο περιστατικό. Συγκεκριμένα, την ώρα που Κόκκινη ομάδα σχεδίαζε τα πιάτα που θα ετοιμάσει, ένα πουλί κουτσούλησε την Μαρία Λαζαρίδου!

«Κάτι με κουτσούλησε», αναφώνησε η επίδοξη σεφ και αμέσως κοίταξε τον ουρανό. «Μπορώ να έχω λίγο χαρτί;; Με χ@ζουν τα πουλιά! Θα πάρω λεφτά;», ρώτησε η Μαρία Λαζαρίδου με τους συμπαίκτες της να ξεσπούν σε γέλια

«Την είχε αφοδεύσει ένα ιπτάμενο. Οπότε είπα πως τελείωσε, το πήραμε και είναι γούρι, κερδίσαμε σήμερα», είπε γελώντας στην κάμερα ο Μότο – Μότο.