Masterchef 7 trailer 5/5: «Παιδιά, παρακαλώ πάρα πολύ...» - Σε αμηχανία οι κριτές! Τσακώνονται άσχημα μπροστά στους

Χαμός στο αποψινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 7 trailer 5/5: «Παιδιά, παρακαλώ πάρα πολύ...» - Σε αμηχανία οι κριτές! Τσακώνονται άσχημα μπροστά στους

Μετά την Ομαδική Δοκιμασία στη Σπάρτη και στη μονάδα παραγωγής του ελαιόλαδου «Μολών Λαβέ», οι διαγωνιζόμενοι του Masterchef 7 φθάνουν στο συμβούλιο της εβδομάδας για να μάθουν ποια ομάδα κατάφερε να κατανοήσει καλύτερα το ζητούμενο της δοκιμασίας και να οδηγηθεί στη νίκη.

Η Μαρία Μπέη ήταν εκείνη που είχε στη διάθεσή της τα πλεονεκτήματα της Ομαδικής Δοκιμασίας, επιλέγοντας ως αντίπαλο αρχηγό τον Νίκο Τράκα. Πόσο καλά κατάφεραν να συνεργαστούν οι δύο ομάδες; Μια διαφωνία ανάμεσα στους αρχηγούς «ρίχνει λάδι στη φωτιά» και οι τόνοι ανεβαίνουν στο συμβούλιο, φέρνοντας τους διαγωνιζόμενους σε ρήξη.

Μετά την ψυχρολουσία της ήττας, η χαμένη ομάδα καλείται να καταλογίσει τις ευθύνες για τα λάθη και να ψηφίσει αναλόγως. Η ψηφοφορία, όμως, αποδεικνύεται αρκετά επεισοδιακή και τα μαγειρικά κριτήρια τίθενται υπό αμφισβήτηση από τους διαγωνιζόμενους στον εξώστη, που δεν μένουν απλοί θεατές της διαδικασίας αλλά εκφράζουν τις αντιρρήσεις τους. Ποιοι θα είναι, τελικά, αυτοί που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους και θα οδηγηθούν στη Δοκιμασία Αποχώρησης;

Οι τρεις chef κριτές υποδέχονται στην κουζίνα του MasterChef 2023 τον διακεκριμένο chef Νίκο Αποστολάκη, που φέρνει ένα πιάτο αντιγραφής αυξημένων μαγειρικών απαιτήσεων.

Οι υποψήφιοι για αποχώρηση οφείλουν να αφήσουν πίσω τους την ένταση της ψηφοφορίας και να μαγειρέψουν με συγκέντρωση και «καθαρό» μυαλό στη Δοκιμασία Αντιγραφής πιάτου, ακολουθώντας πιστά τη συνταγή για να καταφέρουν να διατηρήσουν τη θέση τους στο διαγωνισμό.

Το trailer για το αποψινό 5/5 επεισόδιο του Masterchef 7