Survivor all star: Αποκάλυψη ''βόμβα'' από πρώην παίκτη - Υπάρχει κανονικά σκηνοθέτης στο ριάλιτι επιβίωσης

«Παίρνουν γραμμή τα παιδιά και...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Αποκάλυψη ''βόμβα'' από πρώην παίκτη - Υπάρχει κανονικά σκηνοθέτης στο ριάλιτι επιβίωσης

Τα επεισόδια από το Surivovor all star έχουν δημιουργήσει πολλές σκέψεις σχετικά με τα όσα βλέπουμε φέτος να διαδραματίζονται στο παιχνίδι, καθώς το κομμάτι του ριάλιτι είναι πιο έντονο από κάθε άλλη χρονιά θα λέγαμε.

Πιο αναλυτικά, το μοντάζ μπορεί να αλλάξει και να παραποιήσει την αλήθεια, ωστόσο μέσα από την αποκάλυψη πρώην παίκτη Survivor έγινε γνωστό, πως στην παραγωγή υπάρχει και σκηνοθέτης.

Δείτε επίσης: Survivor All Star spoiler: Κι άλλη οικειοθελής αποχώρηση μετά τον Στέλιο Χανταμπάκη;

Ο λόγος για τον Πάνο Καλίδη, που παραχώρησε συνέντευξη στο Open Weekend με τις δηλώσεις του να προβάλλονται την Κυριακή 7/5 σχετικά με τα πιο κομβικά σημεία και περιστατικά του Survivor all star.

Η αποκάλυψη πρώην παίκτη για το Survivor all star

«Βλέπω πολλά πράγματα, τα οποία γίνονται για να γίνουν. Δεν είναι η φυσιολογική ροή της ζωής τους εκεί μέσα. Πολλά λέγονται για να ειπωθούν και βλέποντας τις ερωτήσεις, που τους κάνουν οι δημοσιογράφοι και το σενάριο, που δημιουργεί ο σκηνοθέτης, γιατί υπάρχει και στο Survivor σκηνοθέτης...παίρνουν γραμμή τα παιδιά και τονίζουν λεπτομέρειες και εικόνες, που θέλουν», είπε ο Πάνος Καλίδης.

Με λιγότερα επεισόδια το Survivor All Star από τη νέα εβδομάδα

Από τη νέα εβδομάδα το Survivor All Star επιστρέφει με λιγότερα επεισόδιο και ο ΣΚΑΙ διαμορφώνει το πρόγραμμα του, βάζοντας στη θέση του άλλα project. Αυτή η απόφαση πάρθηκε έπειτα από δυο σοβαρά γεγονότα που θα σημειωθούν.

Συγκεκριμένα, το ριάλιτι επιβίωσης θα προβληθεί κανονικά την Κυριακή 7/5, Δευτέρα 8/5 και Τρίτη 9/5, ωστόσο Τετάρτη 10/5 και Πέμπτη 11/5 θα δούμε στη θέση του δυο άλλα προγράμματα.

Την Τετάρτη θα δούμε το debate για τις εκλογές της 21 Μαϊου (δείτε ποιοι δημοσιογράφοι θα εκπροσωπήσουν τα κανάλια τους), ενώ την Πέμπτη θα δούμε την ελληνική ταινία "Εγωισμός" εξαιτίας της Eurovision.

Survivor All Star SKAI