Survivor All Star: «Σε μια σχέση complicated όπως Βασάλου και Βαλαβάνη...» - Τα σχόλια του Παππά για την σχέση Σταυρούλας και Βασάλου

Τι είπε για τη σχέση Τριαντάφυλλο - Κατσούλη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Σε μια σχέση complicated όπως Βασάλου και Βαλαβάνη...» - Τα σχόλια του Παππά για την σχέση Σταυρούλας και Βασάλου

Μπορεί φέτος ο Αλέξης Παππάς να μην μπήκε στο Survivor All Star, ωστόσο βλέπει τι συμβαίνει και μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες σχολιάσει όλα όσα συμβαίνουν να τραβούν σχόλια. Στο Open Weekend λοιπόν, μίλησε για τις φημολογούμενη σχέση του Κωνσταντίνου Βασάλου με την Σταυρούλα Χρυσαειδή.

«Δεν έχουμε καταλάβει ακόμα ακριβώς ακόμα τι έχει πει ο Στέλιος Χανταμπάκης αλλά είναι η αλήθεια ότι φαίνεται ύποπτο από την πλευρά του Βασάλου. Σε ότι αφορά τον Στέλιο, μην ξεχνάμε στο πρόσφατο παρελθόν τι αναφορές έχουμε ακούσει για αυτόν, θεωρώ πως είναι λίγο υπερβολικό θεωρώ. Νομίζω ότι έχει μπει στο στόχαστρο και γι’ αυτό ψηφίστηκε. Η διπλωματία ξεκινάει να ξεδιπλώνει το κουβάρι», ανέφερε για την οικειοθελή αποχώρηση του Στέλιου από το παιχνίδι.

Σχετικά με τα όσα λέγοντας πως δυο παίκτες συνευρέθηκαν ερωτικά στο πάρτι της ένωσης: «Ο Ανδρέας είπε ότι οι πληροφορίες του «λένε» ότι έχουν γίνει διάφορα στο πάρτι της ένωσης! Όταν ακούς κάτι τέτοιο και δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα τι γίνεται με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο... Αν με ρωτάς πως βλέπω εγώ, από τη δική μου πλευρά, τη στάση της άλλης κοπέλας που είναι στο Survivor, δεν θα ήθελα να εμπλακώ σε ένα θέμα που δεν έχει ταυτότητα και έχει αναφερθεί ότι είναι complicated μέχρι στιγμής».

«Η αλήθεια είναι ότι έκανα μια συζήτηση με την Ελευθερία Ελευθερίου, σίγουρα για να το έχει αναφέρει και ο Τριαντάφυλλος θα έχουν συζητήσει. Θα έπρεπε να κάνει αυτό που ένιωθε και αν αυτό που ένιωθε το έκανε ήδη, τότε είναι μια χαρά. Το ότι έγινε μέσα μια αναμπουμπούλα, δεν ήταν κάτι που περίμενα ότι θα συμβεί τουλάχιστον την πρώτη εβδομάδα», ανέφερε σε άλλο σημείο.

Ο νέες δηλώσεις του Παππά για το Survivor All Star

Δηλώσεις ο Αλέξης Παππάς παραχώρησε και στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, σχολιάζοντας αυτή την φορά μεταξύ άλλων τη σχέση του Τριαντάφυλλου με τον Σάκη Κατσούλη μετά τις δηλώσεις του πρώτου.

«Στο σημείο που έφτασαν τα παιδιά στο Surivor, θα χρησιμοποιήσουν κάθε "όπλο" για την στρατηγική τους. Άδικα στιγμάτισαν τον Στέλιο Χανταμπάκη, έχει αποδείξει όλο αυτό το διάστημα ότι είναι καλό παιδί. Στο προηγούμενο survivor, είχαν γίνει πράγματα που δεν βοήθησαν τον Στέλιο να δείξει ποιος είναι», ανέφερε αρχικά.

Σχετικά με την αναφορά του Τριαντάφυλλου πως σταματάει να στηρίζει τον Σάκη, λόγω του Κόρο: «Ο Τριαντάφυλλος αγαπάει τον Σάκη και θέλει να είναι ο νικητής του παιχνιδιού. Φαντάζομαι αυτό ισχύει. Από εκεί και πέρα ότι έχει περάσει τα δύσκολα του κι δεν του αρέσει αυτό που βλέπει το καταλαβαίνω. Ο Σάκης Κατσούλης βιώνει μια άλλη πραγματικότητα μέσα στο παιχνίδι».