My Style Rocks: «Σου απαγορεύω να μου μιλάς έτσι» - Άγριος καβγάς στο πλατό του ΣΚΑΙ ανάμεσα σε Σελένη, Νικόλ & Αναστασία

Άναψαν τα αίματα!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Σου απαγορεύω να μου μιλάς έτσι» - Άγριος καβγάς στο πλατό του ΣΚΑΙ ανάμεσα σε Σελένη, Νικόλ & Αναστασία

Κάθε φορά που παρουσιάζεται μπροστά στους κριτές και τις συμπαίκτριές της η Σελένη, στο πλατό του My Style Rocks, ξεκινούν και οι εντάσεις και αυτό γιατί το τελευταίο διάστημα τα έχει βάλει με την Αναστασία και κάθε της σχόλιο την βρίσκει αντίθετη (δείτε εδώ τη στιγμή που τις χώρισε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου).

Το ίδιο, λοιπόν, συνέβη και σήμερα, Δευτέρα 8/5, με την Φωτιάδη να επιτίθεται στην Αναστασία, αλλά και στη Νικόλ αυτή τη φορά, καθώς θεώρησε πως έκαναν "πηγαδάκι" εναντίον της. Οι τρεις τους άρχισαν να φωνάζουν η μία στην άλλη, ενώ λίγο αργότερα στον καβγά πήραν θέση και η Ειρήνη (δείτε εδώ το "άκυρο" που της έριξε ο Στέλιος Κουδουνάκης) με την Όλγα.

Χαμός στο My Style Rocks ανάμεσα σε Σελένη, Νικόλ και Αναστασία

«Έχεις μεγάλο πρόβλημα όταν ο άλλος δεν σου υποτάσσεται και δεν σου λέει πόσο σε θαυμάζει. Έχεις τεράστιο ζήτημα!», είπε αρχικά η Σελένη στην Αναστασία, με εκείνη να της απαντά: «Είσαι κουραστική με αυτό το πράγμα που κάνεις. Δεν αντιλαμβάνεσαι ότι είσαι ειρωνική;».

Ενώ η Νικόλ η οποία είχε πάρει τον λόγο για να εκφράσει την άποψή της πριν ξεκινήσει η Σελένη την "επίθεση", δήλωσε: «Δεν μπορώ να μιλήσω έτσι. Μίλα μόνη σου. Σε ποιον μιλάει; Όταν σου λέω κάτι, θέλω να το σέβεσαι και να μην ειρωνεύεσαι. Δεν το πιστεύω αυτό. Πρέπει να είσαι ειρωνική; Δεν με ενδιαφέρει τι λες αυτήν την στιγμή».

«Σου απαγορεύω να μου μιλάς έτσι. Δεν σε ειρωνεύτηκα. Είσαι κουραστική. Νομίζεις ότι ο κόσμος γυρίζει γύρω από εσένα», ήταν τα λόγια της Σελένης ωστόσο με την Κατερίνα Καραβάτου να προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα.