Masterhef 7: «Κανείς δεν βρίσκεται εδώ με το ζόρι! Όταν λες ένα ειρωνικό...» - Χαμός στο αποψινό 9/5 επεισόδιο! Η μπηχτή του Κουτσόπουλου σε παίκτη

Όλα όσα θα δούμε στο ριάλιτι μαγειρικής του STAR

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterhef 7: «Κανείς δεν βρίσκεται εδώ με το ζόρι! Όταν λες ένα ειρωνικό...» - Χαμός στο αποψινό 9/5 επεισόδιο! Η μπηχτή του Κουτσόπουλου σε παίκτη

O Αλέξανδρος Αντωνελάκης, ο Νίκος Τράκας, ο Δημήτρης Πολιτάκης και ο Νίκος Κοντός, ήταν η τετράδα που ηττήθηκε στη δοκιμασία του Test Δημιουργικότητας και καλούνται να διαγωνιστούν για την παραμονή τους στο MasterChef 2023 (δείτε εδώ όσα συνέβησαν στο χθεσινό επεισόδιο).

Ο κίνδυνος της αποχώρησης, σε αυτό το κομβικό σημείο του διαγωνισμού, αλλά και η δυσάρεστη θέση να βρίσκονται αντιμέτωποι ο ένας με τον άλλο, φέρνουν απογοήτευση και προβληματισμό στους υποψήφιους.

Τρία τεχνικά στάδια στη Δοκιμασία Ασυλίας θα δώσουν σε κάποιον το εισιτήριο για τους οκτώ καλύτερους του φετινού διαγωνισμού, χωρίς να χρειαστεί να μαγειρέψει στη Δοκιμασία Αποχώρησης. Ποιος θα κερδίσει την ασφάλεια του εξώστη και ποιοι θα κληθούν να υπερασπιστούν τη θέση τους στο διαγωνισμό;

Οι τρεις chef κριτές ποδέχονται στην κουζίνα του MasterChef 2023 τον διακεκριμένο chef Μιχάλη Μάρθα, ο οποίος έχει ετοιμάσει ένα πιάτο αντιγραφής υψηλών γαστρονομικών απαιτήσεων.

Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να προσέξουν και την παραμικρή λεπτομέρεια, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις υφές και στις γεύσεις του πιάτου και να αποδείξουν πόσο πολύ θέλουν να παραμείνουν στο διαγωνισμό.

Η καλή διαχείριση των βημάτων της συνταγής αλλά και του άγχους της παραμονής θα κρίνουν το αποτέλεσμα.

Το trailer για το αποψινό 9/5 επεισόδιο του Masterchef 7

Ο Κοντιζάς ''απασφάλισε'' για το μέλλον του παιχνιδιού στο Star

Ο Σωτήρης Κοντιζάς παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Mega Καλημέρα, oι οποίες προβλήθηκαν την Πέμπτη 4/5 με τον σεφ του Materchef 7 να κάνει σχόλια για το ριάλιτι μαγειρικής αλλά και το μέλλον αυτού για του χρόνου (δείτε εδώ τι συνέβη πρόσφατα με την υγεία του σεφ).

Ο σεφ μάλιστα τόνισε πως φέτος τα πράγματα κυλούν πολύ ομαλά, ωστόσο δε μπορεί να αναφερθεί - πριν το κάνει το κανάλι - για το αν θα δούμε στον τηλεοπτικό αέρα του Star την 8η σεζόν του ριάλιτι μαγειρικής.

Σε κάθε περίπτωση, ο σεφ ξεκαθάρισε πως αν τέλει η παραγωγή αποφασίσει να δώσει συνέχεια στο Masterchef, τότε το κοινό θα πρέπει να περιμένει πολύ διαφορετικά πράγματα από όσα βλέπουμε φέτος.

«Περάσαμε πάρα πολύ καλά, εε γελάσαμε πολύ, δοκιμάσαμε καινούργια πράγματα. Κάτι συζητάμε, ναι (για του χρόνου). Τείνει στο αν θα γίνει να γίνει κάτι πολύ φρέσκο, δηλαδή να ανανεωθεί», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.