MasterChef highlights 8/5: Η στιγμή που ο Κοντιζάς φτύνει το φαΐ παίκτη - Στο επίκεντρο η Μπέη

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef highlights 8/5: Η στιγμή που ο Κοντιζάς φτύνει το φαΐ παίκτη - Στο επίκεντρο η Μπέη

Ακόμη ένα επεισόδιο MasterChef παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας 8/5 μέσα από τη συχνότητα του STAR. Το παιχνίδι μαγειρικής, είχε από όλα! Ίντριγκες, γευστικές μονομαχίες και χιουμοριστικές σκηνές.

Αναλυτικά τα 8/5 highlights του MasterChef

«Είσαι όμορφη ούτως ή άλλως! Άβαφη όμως είσαι...» - Έδιναν και έπαιρναν τα κοπλιμέντα του Κουτσόπουλου & του Κοντιζά στην Μαρία Μπέη

Το επεισόδιο ξεκίνησε με νέα δοκιμασία των παικτών. Οι κριτές, έτσι, άρχισαν να κάνουν τις βόλτες τους στους πάγκους, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Σωτήρη Κοντιζά να κοντοστέκονται σε αυτόν της Μαρίας Μπέη, η οποία είναι ίσως και η πρωταγωνίστρια του φετινού κύκλου.

Οι δυο τους παρατήρησαν πως η διαγωνιζόμενη δεν ήταν βαμμένη και ενθουσιάστηκαν με αυτό, ενώ δεν δίστασαν να το δείξουν και να της κάνουν τα κοπλιμέντα τους.

Σ.Κ.: Σήμερα έχεις βαφτεί πολύ λιγότερο ε;

Μ.Μ.: Σήμερα σεφ δεν έχω βάλει ούτε make up.

Σ.Κ.: Να σου πω κάτι; Είσαι πολύ πιο όμορφη!

Λ.Κ.: Είσαι όμορφη ούτως ή άλλως. Άβαφη όμως είσαι πολύ πιο όμορφη.

Μ.Μ.: Δεν έχω βάλει ούτε make up σήμερα ούτε βλεφαρίδες

Λ.Κ.: Μη ξαναβάλεις! Ούτε τις κουρτίνες στα μάτια

Έφτυσε το φαγητό του μπροστά σε όλους - Η άβολη στιγμή με πρωταγωνιστή τον Σωτήρη Κοντιζά

Στο επεισόδιο οι παίκτες κλήθηκαν να πραγματοποιήσουν μία νέα δοκιμασία, έχοντας μπροστά τους ένα διαφορετικό Mystery Box. Αφού ο χρόνος πέρασε, λοιπόν, και οι διαγωνιζόμενοι ετοίμασαν τα πιάτα τους με τα υλικά που τους δόθηκαν, οι κριτές κάλεσαν μπροστά τους τρεις παίκτες για να δοκιμάσουν τα πιάτα τους.

Επέλεξαν τον Νίκο Τράκα, τον Γιώργο Πορφύρη και τον Άγγελο. Πρώτο ήταν το πιάτο του Γιώργου, το οποίο ωστόσο έκρυβε μία έκπληξη, αφού το κρέας δεν είχε ψηθεί καλά και αμέσως ο Σωτήρης Κοντιζάς έφτυσε το κομμάτι που είχε στο στόμα του σε μία χαρτοπετσέτα.

Αυτό, φυσικά, σήμαινε πως δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει και άρα να κερδίσει άμεσα μία θέση στην τελική 8άδα του ριάλιτι μαγειρικής. Ακολούθησε η δοκιμή του πιάτου του Άγγελου και έπειτα του Νίκου και οι επιτροπή αποφάσισε πως ο Άγγελος είχε την πιο επιτυχημένη προσπάθεια με το λαβράκι ατμού, το μπρόκολο, τα μαυρομάτικα φασόλια και το dressing shoyu ponzou που είχε ετοιμάσει, με αποτέλεσμα να ανέβει στον εξώστη χαλαρός πια και με 1.000 ευρώ στην τσέπη.

Παρόλα αυτά, ακολούθησαν κι άλλες δοκιμές και ο Γιώργος σώθηκε, ενώ εκείνοι που θα δοκιμαστούν ξανά είναι ο Μότο – Μότο, ο Νίκος Τράκας, ο Δημήτρης Πολιτάκης και ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης, που είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Νικητές αναδείχθηκαν Μαρία Λαζαρίδου, Μαρία Μπέη, Ηλίας Κιαζόλι και Γιώργος Πορφύρης , ενώ Μότο Μότο, Νίκος Τράκας, Δημήτρης Πολιτάκης και Αλέξανδρος Αντωνελάκης είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.