MasterChef 7: «Σταυροβελονιά σας πέρασε ο θείος κάρχιες» - Κουτσόπουλος & Κοντιζάς "δίκασαν" και το twitter έστησε πανηγύρι

Χαμός στο αποψινό επεισόδιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MasterChef 7: «Σταυροβελονιά σας πέρασε ο θείος κάρχιες» - Κουτσόπουλος & Κοντιζάς

Την ώρα που ο αγώνας του Survivor All Star για την ασυλία, αλλά και για το ταξίδι στο Μαϊάμι, λαμβάνει χώρα στον Άγιο Δομίνικο, στο STAR γίνεται μεγάλος χαμός με το MasterChef 7. Κι αυτό γιατί τέσσερις παίκτες βρέθηκαν μπροστά στην κριτική επιτροπή "μουτρωμένοι", με αποτέλεσμα αυτό να μη περάσει απαρατήρητο από εκείνους.

Ο Αλέξανδρος, ο Νίκος Τράκας, ο Δημήτρης και ο Μότο Μότο είναι οι διαγωνιζόμενοι που δεν τα κατάφεραν στην τελευταία δοκιμασία, όμως δεν είναι μόνο αυτό που τους "χάλασε". Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Σωτήρης Κοντιζάς, λοιπόν, έσπευσαν να ρωτήσουν, όμως η κουβέντα εξελίχθηκε πολύ διαφορετικά και οι τόνοι ανέβηκαν (δείτε εδώ αν θα συνεχίσει και του χρόνου με 8ο κύκλο το ριάλιτι μαγειρικής).

Κουτσόπουλος & Κοντιζάς "άδειασαν" τους παίκτες του MasterChef 7

«Εμείς μετά από τόσο καιρό έχουμε την ικανότητα να βλέπουμε και τα πρόσωπα και να καταλαβαίνουμε ορισμένα πράγματα. Είμαστε εδώ για να εξηγήσουμε κάποια πράγματα και να νιώθουμε όλοι καλά. Σεβόμαστε πάρα πολύ αυτούς που έρχονται εδώ και δίνουν πράγματα. Εμείς δεν είμαστε εδώ για να αδικήσουμε κάποιον».

Και ο Σωτήρης Κοντιζάς συμπλήρωσε: «Είναι ανθρώπινο και λογικό να νευριάσετε με κάποιο αποτέλεσμα ακόμα και με τον ίδιο σας τον εαυτό. Το να έρχεστε όμως με κατεβασμένα μούτρα δεν είναι καλό ούτε για τον ίδιο τον διαγωνισμό. Νιώθουμε ότι δεν το έχετε ξεπεράσει γι’ αυτό κάνουμε αυτή τη συζήτηση για να αποσυμπιεστείτε. Η μόνη στρατηγική είναι η μαγειρική, όχι μόνο για εδώ μέσα αλλά και για την μετέπειτα πορεία σας στις κουζίνες».

«Το έχει δείξει και ο διαγωνισμός όλα αυτά τα χρόνια. Στο τέλος πάνε πάντα οι καλύτεροι. Αυτοί που το θέλουν πιο πολύ κι αυτοί που έχουν τις αντοχές να φτάσουν ως το τέλος. Θα πω και κάτι πιο αυστηρό για να το κλείσω. Κανείς εδώ δε βρίσκεται με το ζόρι», συνέχισε προσπαθώντας να λήξει το θέμα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ρώτησε τον Αλέξανδρο:

«Θεωρείς ότι εκμεταλλευόμαστε την προσωπικότητά σου να πας παρακάτω στο παιχνίδι ή μας άρεσε αυτό που δοκιμάσαμε από σένα;», με εκείνον να απαντά: «Δεν συμφωνώ με την χθεσινή σας κρίση, αν και τη σέβομαι».

Οι αντιδράσεις στο twitter για το "πετσόκομμα"