Survivor All Star: ΩΠΑ - Αυτός ο παίκτης αποχώρησε απόψε (9/5)

Αναμενόμενο;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: ΩΠΑ - Αυτός ο παίκτης αποχώρησε απόψε (9/5)

Όπως κάθε εβδομάδα, αν και αυτή τη φορά λίγο νωρίτερα, οι δύο ομάδες του Survivor All Star συγκεντρώθηκαν στο συμβούλιο του νησιού για να ακούσουν το όνομα του παίκτη που θα μαζέψει όσα πράγματα έχει στην καλύβα και θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής προς την Ελλάδα.

Οι Κόκκινοι φανερά χαλαροί, ιδιαίτερα μετά το ταξίδι τους στο Μαϊάμι (δείτε εδώ όλα όσα συνέβησαν) και εφόσον δεν έχουν κάποιον δικό τους παίκτη υποψήφιο, έφτασαν ως απλοί παρατηρητές, ενώ οι Μπλε περίμεναν με αγωνία τα αποτελέσματα του κοινού, διότι δεν ήθελαν να γίνει κάποιο "λάθος" και τελικά να φύγει κάποιος καλός αγωνιστικά παίκτης.

Αυτός ο παίκτης αποχώρησε απόψε (9/5) από το Survivor All Star

Τα πράγματα, όμως, έγιναν όπως ακριβώς σας είχαμε εξηγήσει ήδη! Ο Γιώργος Λιανός μετά από την συζήτηση που ξεκίνησε για το ταξίδι, αλλά και τα προβλήματα των διαγωνιζόμενων, ανακοίνωσε πως το πρόσωπο που αποχωρεί δεν είναι άλλο από την Ρία Κολοβού. Κάποιοι πέτυχαν τον σκοπό τους, άλλοι ξαφνιάστηκαν και άλλοι απογοητεύτηκαν.

Πρωτοφανής αποκάλυψη από τον Ασημακόπουλο για τον Τάκη Καραγκούνια

Ο αποψινός (9/5) αγώνας του Survivor All Star έληξε και νικητές αυτή τη φορά αναδείχθηκαν οι Κόκκινοι, οι οποίοι μπήκαν αμέσως στο αεροπλάνο και ταξίδεψαν μέχρι το Μαϊάμι. Οι Μπλε από την άλλη πλευρά έμειναν πίσω, κατσουφιασμένοι και προβληματισμένοι στην καλύβα τους.

Την ώρα που συζητούσαν, λοιπόν, όλα όσα συνέβησαν στον στίβο μάχης, ο Γιώργος Ασημακόπουλος πήρε τον λόγο και αποκάλυψε στους φίλους του πως ο Τάκης Καραγκούνιας τον έχει χτυπήσει όχι μόνο μία φορά, αλλά νωρίτερα το χτύπημά του ήταν και το τελειωτικό για εκείνον αφού άγγιξε την ευαίσθητη περιοχή του.

Διαβάστε επίσης: Κι άλλη οικειοθελής αποχώρηση μετά τον Στέλιο Χανταμπάκη;

«Βλέπω έναν Τάκη Καραγκούνια που συνέχεια μου κάνει επίθεση. Δύο φορές με έχει χτυπήσει κιόλας σε μία περιοχή ευαίσθητη για τον άντρα», είπε αρχικά και εξήγησε τι συνέβη στους συμπαίκτες του: «Στον τελευταίο πόντο, έπαιζε ο Σάκης ενάντια στην Σταυρούλα κι εγώ ήμουν στην πλευρά του Σάκη και ερχόταν εκνευρισμένος και μου έκανε τζατζαρίσματα. Σε μία φάση του φεύγει το χέρι και χτυπάει στα γεννητικά μου όργανα. Του λέω "Είσαι καλά; Είσαι τρελός"».