My Style Rocks: «Θα με τρελάνεις» - Πυρ και μανία η Όλγα κατά της Μέλντας

Δεν κατάφεραν να βγάλουν άκρη...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Θα με τρελάνεις» - Πυρ και μανία η Όλγα κατά της Μέλντας

Το My Style Rocks ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης 10/5 και μία μία οι παίκτριες άρχισαν να δείχνουν τα looks τους στους κριτές ώστε να βαθμολογηθούν και να αναδειχθεί σιγά σιγά στο τέλος της εβδομάδας η νικήτρια. Παρόλα αυτά, τα πράγματα δεν κύλησαν ήρεμα.

Όταν η Όλγα έκανε την πασαρέλα της και οι συμπαίκτριές της έβαλαν την δική τους βαθμολογία, δεν μπόρεσε να αφήσει ασχολίαστο τον άσσο της Μέλντας και έτσι την ρώτησε με έντονο ύφος τι είναι αυτό που φταίει και δεν καταλαβαίνει στο σύνολό της και τα πνεύματα οξύνθηκαν.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως η Μέλντα έχει μπει στο στόχαστρο πολλών εκ των διαγωνιζομένων (δείτε εδώ γιατί).

Έξαλλη η Όλγα με την Μέλντα στο My Style Rocks

«Κάτι δεν κατάλαβες ε; Γενικά! Τι σου αρέσει πια αγάπη μου εσένα; Κουστουμάκι; Πουκαμισάκι; Θα με τρελάνεις με τον άσσο! Αισθάνομαι πως δεν καταλαβαίνεις τι φοράω και κάθε φορά βάζεις απλά έναν άσσο που ούτε μπορείς να τον δικαιολογήσεις. Απλά βάζεις τον άσσο. Δικαιολόγησε τον μου για να καταλάβω, γιατί δεν έχω καταλάβει τίποτα. Απλά μου λες ένα "δεν μου αρέσει" συνεχόμενα», είπε η Όλγα φανερά εκνευρισμένη.

«Δεν μου αρέσει το παντελόνι και το από μέσα που φοράει», της απάντησε τότε η Μέλντα, ωστόσο η απάντησή της δεν ικανοποίησε την ίδια και έτσι ξέσπασε: «Δεν καταλαβαίνω τίποτα, Κατερίνα! Ξέρεις, εδώ δεν κρίνεις αν κάτι θα το φορούσες ή όχι. Μήπως έχεις μπερδευτεί σε αυτό».

«Αναφέρθηκα και είπα ότι αυτό που δεν άρεσε στα μάτια μου ήταν το από μέσα και το παντελόνι. Δεν σχολίασα ποτέ το από πάνω», συνέχισε εκείνη χωρίς να μπορεί να βρεθεί κάποια λύση στο πρόβλημά τους.

Διαβάστε επίσης: «Κερασμένο από το μαγαζί;» - Γδύθηκε και έμεινε με το εσώρουχο η Emilia Vodos μπροστά στους κριτές