My Style Rocks: «Κερασμένο από το μαγαζί;» - Γδύθηκε και έμεινε με το εσώρουχο η Emilia Vodos μπροστά στους κριτές

Ξέσπασαν όλοι σε γέλια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Κερασμένο από το μαγαζί;» - Γδύθηκε και έμεινε με το εσώρουχο η Emilia Vodos μπροστά στους κριτές

Η Emilia Vodos έκανε την εμφάνισή της στο σημερινό (9/5) επεισόδιο του My Style Rocks, όμως δεν ήταν ολοκληρωμένη, αφού ξέχασε μία μικρή λεπτομέρεια για το σύνολό της, την οποία όμως δεν δίστασε να την δείξει την ώρα που η επιτροπή ασκούσε την κριτική της.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια ήθελε να αφήσει να φαίνεται μέσα από το μπλε ηλεκτρίκ πουκάμισό της το ροζ μαγιό που φορούσε από μέσα και έτσι άρχισε να ξεκουμπώνεται και να γδύνεται για να το δείξει, με τους κριτές να μένουν άναυδοι και να γελούν, καθώς θεώρησαν πως έμεινε με το εσώρουχό της (δείτε εδώ αν θα είναι μία από τις παίκτριες που πάνε τελικό).

"Σούσουρο" με την εμφάνιση της Emilia Vodos σήμερα (9/5) στο My Style Rocks

E.V.: Πώς το ξέχασα;

Σ.Κ.: Εννοείς το σουτιέν σου

E.V.: Όχι, δεν είναι σουτιέν, είναι ένα τύπου μαγιό πάρα πολύ ωραίο. Το έβαλα επίτηδες να το έχω λίγο ανοιχτό και το ξέχασα. Δεν πειράζει

Δ. Σ.: Έτσι με ανοιχτό θα πήγαινες

E.V.: Κερασμένο από το μαγαζί;

Πόσο κοστίζει η πιο ακριβή τσάντα που έχει στην γκαρνταρόμπα της

Emilia Vodos: Είναι μια από τις παίκτριες του My Style Rocks που έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση κυρίως για την έντονη προσωπικότητά της (δείτε εδώ γιατί μάλωσε έντονα με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου) και την οικονομική της άνεση που αποτυπώνεται καθημερινά στα ρούχα που επιλέγει να φορέσει στο παιχνίδι!

Η 25χρονη παίχτρια είναι Σύμβουλος επενδύσεων, έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στη περιοχή Βούλα στην Αθήνα και πλέον μοιράζει το χρόνο της της ανάμεσα στην Ελλάδα και το Μαϊάμι, αφού εκείνη βρίσκεται εδώ λόγω του παιχνιδιού ενώ ο σύντροφός της κατοικεί εκεί και την περιμένει να γυρίσει στην αγκαλιά του ως νικήτρια του My Style Rocks.

Η κάμερα του Πρωινού μας την βρήκε και... είπε πολλά!

«Μάλλον έχω κάνει αίσθηση στο παιχνίδι. Σίγουρα για την προσωπικότητά μου και θεωρώ ότι είμαι και μια πολύ δυνατή παίκτρια. Σε καμία περίπτωση δεν κάνω επίδειξη πλούτου, αυτό είναι το στιλ μου και πρέπει ο κόσμος να το δει, να το καταλάβει, αυτή είμαι εγώ. Είμαι πολύ άνετη οικονομικά και καλά κάνει που βγαίνει προς τα έξω. Δεν το επιδεικνύω σίγουρα αλλά κάποιες στιγμές το τονίζω παραπάνω. Ποτέ δεν θα δανειστώ κανένα ρούχο.

Έχω μια πανάκριβη τσάντα, κοστίζει 8.000 ευρώ, δεν το λυπήθηκα το συγκεκριμένο, νομίζω ότι είναι μια επένδυση», δήλωσε χαρακτηριστικά ενώ όσον αφορά την προσωπική της ζωή αποκάλυψε:

«Έχω κάποιον στη ζωή μου είναι ο σύντροφός μου, το αγόρι μου που αυτή την στιγμή βρίσκεται στο Μαϊάμι».