Κόκκινος συναγερμός στο Survivor All Star εξαιτίας του αυτοκινήτου - Απειλεί με αποχώρηση ο Νίκος Μπάρτζης

Για ποιο λόγο επικρατεί χάος στην παραγωγή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κόκκινος συναγερμός στο Survivor All Star εξαιτίας του αυτοκινήτου - Απειλεί με αποχώρηση ο Νίκος Μπάρτζης

Το Survivor All Star επιστρέφει από την Κυριακή 14/5 και το επόμενο μεγάλο έπαθλο είναι ένα πολυτελές αυτοκίνητο (δεν θα έδινε άλλωστε ένα φθηνό) που ο Ατζούν θα δώσει στο παίκτη ο οποίος θα κερδίσει τον αγώνα που θα δοθεί. Εκτός ωστόσο από το αυτοκίνητο, ο νικητής θα πάρει τέσσερις ακόμη συμπαίκτες του και θα διασκεδάσουν στο κλαμπ Coco Bongo στην Punta Cana ένα αγαπημένο μέρος, ειδικά του Γιώργου Ασημακόπουλου.

Αυτός κερδίζει και γίνεται έξαλλος ο Μπάρτζης στο Survivor All Star

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει ο παίκτης που θα κερδίσει είναι άντρας και μάλιστα πολυσυζητημένος (δείτε εδώ ποιος είναι). Στον Άγιο Δομίνικο ωστόσο θα επικρατήσει χάος λόγω της νίκης του. Θα "πέσουν" κατηγορίες για παρασπονδία και αδικία, όπως γράφει το sports365.gr. Οι διαμαρτυρίες είναι έντονες με αποτέλεσμα η παραγωγή για ακόμη μια φορά να έρθει αντιμέτωπη με πρόβλημα.

Ειδικά Νίκος Μπάρτζης και Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης θα γίνουν έξαλλοι για τα δυο αγωνίσματα που βρέθηκαν αντίπαλοι με τον νικητή του αγώνα.

Μάλιστα, όπως γράφουν, ο Νίκος θα φτάσει στο σημείο να απειλήσει την παραγωγή με οικειοθελή αποχώρηση αν δεν αποκατασταθεί η αδικία. Άλλωστε ξέρουμε ότι ο παίκτης όταν αδικείται ο ίδιος ή βλέπει να γίνεται αδικία, βγαίνει εκτός εαυτού.

Η παραγωγή από πλευράς της προσπαθεί να τον ηρεμήσει, ειδικά στην φάση που βρισκόμαστε δηλαδή περίπου δυο μήνες πριν τον μεγάλο τελικό.

Survivor All Star spoiler