J2US: «Είναι έτοιμη μέσα στην παγέτα και στο γκλίτερ και τραβάει μία λιποθυμία...» - Σοκαριστική αποκάλυψη για την Ελένη Φουρέιρα πριν βγει στη σκηνή της Eurovision

Η αντίδρασή της μόλις συνήλθε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
J2US: «Είναι έτοιμη μέσα στην παγέτα και στο γκλίτερ και τραβάει μία λιποθυμία...» - Σοκαριστική αποκάλυψη για την Ελένη Φουρέιρα πριν βγει στη σκηνή της Eurovision

Έχουν περάσει χρόνια από τότε που η Ελένη Φουρέιρα ανέβηκε στη σκηνή της Eurovision για να εκπροσωπήσει την Κύπρο, όμως η εμφάνισή της έχει μείνει αξέχαστη και όλοι μιλούν γι' αυτήν ακόμα και σήμερα, αφού κατέκτησε και την δεύτερη θέση, εκτοξεύοντας την καριέρα της στα ύψη!

Την Παρασκευή 12/5, λοιπόν, με αφορμή την βραδιά Eurovision στο Just The 2 of Us, εμφανίστηκε ο Παντελής Τουτουντζής, φίλος και συνεργάτης της τραγουδίστριας, ο οποίος την είχε συνοδεύσει τότε στην αποστολή της στον μουσικό διαγωνισμό και αποκάλυψε ένα άγνωστο και σοκαριστικό σκηνικό που συνέβη πριν εκείνη βγει για να τα "σπάσει" μπροστά σε όλους.

Η αποκάλυψη για την λιποθυμία της Ελένης Φουρέιρα πριν την Eurovision

«Στην πρόβα που κάναμε για την επιτροπή, από τις πολλές πρόβες, από την πολλή πίεση και από την πολλή δουλειά, είναι έτοιμη μέσα στην παγέτα και στο γκλίτερ, μέσα σε όλα, και τραβάει μία λιποθυμία. Λιποθυμία κανονική από εξάντληση. Και την σηκώνουμε, την συνεφέρουμε και της λέμε "Πώς είσαι; Να πάμε σε έναν γιατρό" και λέει "Το' χω" και βγήκε», είπε χαρακτηριστικά ο make up artist.

Διαβάστε επίσης: Ένας μικρός παράδεισος ο κήπος της Φουρέιρα - Με γκαζόν, τεράστια πισίνα και μεγάλα φυτά (Βίντεο)

Αποκλειστικό: Αυτό το όνομα θα χαρίσει στο αγοράκι της με τον Μποτία

Πριν από τρεις μήνες η Ελένη Φουρέιρα έφερε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία, έναν άγγελο, ένα αγοράκι που δεν αφήνει στιγμή από τα μάτια και την αγκαλιά της και σήμερα, τρεις μήνες μετά είναι έτοιμη να επιστρέψει σιγά σιγά στην επαγγελματική της δραστηριότητα (δείτε εδώ σε ποιο κανάλι θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση μετά την γέννα).

Μπορεί η διαδικασία για να αποκτήσει αυτό το αγγελούδι να μην ήταν εύκολη, όπως παραδέχτηκε και η ίδια σε συνέντευξή της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ενάμιση χρόνο πάλευα. Πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς, μέχρι που τελικά το μωρό ήρθε φυσικά». αλλά τώρα, όλα αυτά τα έχει αφήσει και ετοιμάζει τα επόμενά της βήματα μαζί με τους άντρες της ζωής της. Ένα από αυτά είναι και βάπτιση του μικρού!

Όπως γνωρίζουμε μέχρι στιγμής νονός του μπέμπη θα είναι ο Πέτρος Τσαπαρδώνης, ένας αδερφικός φίλος της Ελένης Φουρέιρα!

Αποκλειστικό: Με αυτό το όνομα θα βαφτίσουν το αγοράκι τους Φουρέιρα - Μποτία

Τώρα, όσον αφορά το όνομα, σύμφωνα με φιλικό πρόσωπο του ζευγαριού από την στιγμή που γεννήθηκε ένα είναι το όνομα που τριγυρνά στο μυαλό της Ελένης και του Μποτία: «Λέανδρος», γιατί; Γιατί είναι και Ισπανικό και καθολικό. Σας το είχαμε γράψει και στο παρελθόν άλλωστε! Οι δυο τους δεν είναι τόσο εθιμοτυπικοί σε κάποια πράγματα και δεν θα ήθελαν να δώσουν ονόματα από γονείς οπότε ψάχνουν κάτι που να τους χαρακτηρίζει απόλυτα.

Αυτή η επιλογή, βέβαια, δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να αλλάξει ανά πάσα ώρα και στιγμή, αλλά εδώ θα είμαστε, στο Youweekly.gr, να τα πούμε όλα!