Survivor All Star: Σήκωσαν παραβάν μέσα στην καλύβα μπροστά στους Μαχητές οι Διάσημοι - Οργισμένοι οι Μπλε με την κίνηση των αντιπάλων

Δεν τα πάνε πολύ καλά μεταξύ τους...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Σήκωσαν παραβάν μέσα στην καλύβα μπροστά στους Μαχητές οι Διάσημοι - Οργισμένοι οι Μπλε με την κίνηση των αντιπάλων

Μετά τα κλάματα της Στέλλας στο ξεκίνημα του αποψινού (14/5) επεισοδίου του Survivor All Star, συνέβη άλλο ένα γεγονός το οποίο στεναχώρησε τους παίκτες της Μπλε ομάδας. Εκεί που καθόντουσαν όλοι μαζί γύρω από την καλύβα, παρατήρησαν πως οι Κόκκινοι άρχισαν να τοποθετούν ένα διαχωριστικό παραβάν ανάμεσά τους.

Φυσικά, όλοι τους άρχισαν να απορούν εάν έκαναν κάτι που τους πείραξε, τονίζοντας πως είναι απαράδεκτο γιατί δεν υπάρχει κάτι σοβαρό ώστε να τους χωρίζει, όμως, όπως τελικά εξήγησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, δεν συνέβη τίποτα επιτηδευμένο και το μόνο που ήθελαν να πετύχουν οι Διάσημοι ήταν να δημιουργήσουν έναν χώρο πιο ιδιωτικό ώστε να μπορούν να λένε και να κάνουν πιο άνετα κάποια πράγματα.

Διαβάστε επίσης: Θα κάνει έκρηξη 100% - Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Σήκωσαν παραβάν οι Κόκκινοι στους Μπλε στο Survivor All Star

Αυτός κερδίζει το αυτοκίνητο και θα γίνει χαμός

Βρισκόμαστε περίπου δυο μήνες μακριά από τον τελικό του Survivor All Star και τα έπαθλα έχουν μεγαλώσει πολύ. Σήμερα 14/5 ο νικητής του αγωνίσματος θα γυρίσει πίσω στην Ελλάδα - όποτε και να φύγει - με ένα ολοκαίνουργιο SUV.

Μέχρι στιγμής στο παιχνίδι έχουν δοθεί δυο πολύ μεγάλα έπαθλα: Ένα ταξίδι στην Αγγλία κι ένα ταξίδι στο Μαϊάμι (δείτε εδώ πως τα πέρασαν) και δεν θα μείνουν μέχρι εκεί. Όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει η παραγωγή είχε κινήσει τις διαδικασίες για να μπορέσει να κατοχυρώσει ένα εξωπραγματικό έπαθλο - για έναν μόνο νικητή όμως - και τα κατάφερε!

Ένα υπερπολυτελέστατο αυτοκίνητο ετοιμάζεται να προσγειωθεί σήμερα 14/5 στον Άγιο Δομίνικο και το Youweekly.gr γνωρίζει από τώρα ποιος θα καταφέρει να το κερδίζει!

Όλοι τους χωρίς εξαιρέσεις θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να καταφέρουν να κάνουν δικό τους αυτό το αυτοκίνητο αλλά μόνο ένας θα το πάρει κι αυτός σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr θα είναι ο Σάκης Κατσούλης!