Survivor All Star spoiler 15/5: Θα κάνει έκρηξη 100% - Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 15/5: Θα κάνει έκρηξη 100% - Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Μπορεί αύριο να έχουμε αγώνισμα με έπαθλο αυτοκίνητο αλλά και ταξιδάξι στην Πούντα Κάνα, ωστόσο την Δευτέρα 15/5 στο Survivor All Star θα παρακολουθήσουμε τον πρώτο αγώνα για την ασυλία της εβδομάδας. Γνωρίζουμε λοιπόν, ποιος παίκτης θα βγει στον τάκο.

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώνει, η ομάδα που θα κερδίσει θα είναι η Μπλε, με αποτέλεσμα η Κόκκινη να χρειαστεί να ψηφιστεί για να βγάλει έναν υποψήφιο προς αποχώρηση.

Το κλίμα στους Κόκκινους είναι πολύ ήρεμο! Οι εντάσεις πλέον γίνονται ανάμεσα στις δυο ομάδες, καθώς μετά την ένωση μένουν στην ίδια παραλία. Ειδικά, μετά την αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη, δεν έχουν κάποιον να στοχοποιήσουν. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως στην συγκεκριμένη ομάδα έχουν μείνει μόνο 6 και αν φύγει κάποιος πάλι από αυτούς θα μείνουν 5. Οπότε πρέπει να ψηφίσουν στρατηγικά.

Δείτε επίσης: «Τον έβρισε αισχρά μίλησε για την μάνα του, το σπίτι του! Ήρθε ο Ατζούν...» - Η Σαλταφερίδου "αφοπλίζει" για πρώην παίκτη

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor All Star

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο παίκτης που θα πάρει τις περισσότερες ψήφους και θα βγει στον τάκο και στα "χέρια" του τηλεοπτικού κοινού είναι ο Γιώργος Κόρομι... Εντύπωση βέβαια κάνει, το γεγονός πως δεν βγήκε πρώτος ο Τάκης Καραγκούνιας.

Survivor All Star spoiler 15/5

Τι θα δούμε αύριο 14/5;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Όπως είδαμε στο trailer που κυκλοφόρησε, η Στέλλα είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση λόγω της αποχώρησης της Ρίας. Οι δυο κοπέλες ήταν πολύ κοντά μέσα στο παιχνίδι, έκαναν παρέα και η μια στήριζε την άλλη.

Θα την δούμε λοιπόν να πλαντάζει στο κλάμα, ωστόσο στο τέλος να μαζεύει "τα κομμάτια" της και να αναφέρει πως έμειναν μόλις λίγες εβδομάδες πριν γυρίσει πίσω στην Ελλάδα.

Από την άλλη, ο Σάκης Κατσούλης θα σχολιάσει την στρατηγική της Μπλε ομάδας για να διώξουν από το Survivor All Star τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος είναι ο πιο αδύναμος παίκτης τους, ωστόσο έχει σωθεί 11 φορές.

Όσον αφορά το αγώνισμα, θα γίνει χαμός! Το έπαθλο είναι ένα ολοκαίνουριο SUV αυτοκίνητο και όλοι θα βάλουν τα δυνατά τους για να το κερδίσουν - εμείς βέβαια ήδη γνωρίζουμε ποιος θα το πάρει.

Κατά την διάρκεια όμως του αγώνα, ο Τάκης Καραγκούνιας θα τσακωθεί πολύ άσχημα με τον Μάριο Πρίαμο! Οι δυο παίκτες θα φτάσουν στο σημείο να έρθουν πολύ κοντά, φωνάζοντας, με συμπαίκτες και αντιπάλους να τρέχουν κοντά τους να τους χωρίσουν.

Δείτε επίσης: Κόκκινος συναγερμός στο Survivor All Star εξαιτίας του αυτοκινήτου - Απειλεί με αποχώρηση ο Νίκος Μπάρτζης