First Dates: «Μύρισε ποδαρίλα» - Δάκρυσε το twitter με την κίνηση του "ποδολάγνου" Αντώνη μέσα στο εστιατόριο

Επικές αντιδράσεις!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
First Dates: «Μύρισε ποδαρίλα» - Δάκρυσε το twitter με την κίνηση του

Μαζί με το Survivor All Star (δείτε εδώ ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας προς αποχώρηση), το βράδυ της Κυριακής 14/5 προβάλλεται και η νέα αγαπημένη εκπομπή του κοινό, First Dates, στο κανάλι του STAR. Νέα πρόσωπα, λοιπόν, βρέθηκαν στο εστιατόριο για να συναντήσουν το πιθανό τους ταίρι, ωστόσο τα ραντεβού εξελίσσονται με περίεργο τρόπο και αυτό έχει προκαλέσει τρελό γέλιο στους τουιτεράδες.

Η Δανάη με τον Στάθη είναι ένα από τα ζευγάρια της βραδιάς και ενώ αρχικά όλα πήγαιναν καλά, μόλις εκείνη δήλωσε στο date της πως είναι πολύ ενεργή στα social media και τον ρώτησε εάν έχει tik tok, η απάντηση που πήρε την απογοήτευσε και την έκανε να ξενερώσει.

«Να σου πω κάτι; Είμαι από τους λίγους που δεν το έχουν κατεβάσει ακόμα», της είπε ο Στάθης, με την ίδια να του απαντά: «Λες και μιλάω με τον μπαμπά μου», ενώ στην κάμερα της εκπομπής, δήλωσε: «Με λέει δεν έχω TikTok! Έρχεται το εγκεφαλικό! Τι λέει;».

Τρελό γέλιο στο twitter με το νέο ζευγάρι του First Dates

Δεν είναι, όμως, το ζευγάρι που κέντρισε το ενδιαφέρον του twitter. Αυτοί είναι ο Αντώνης και η Μαρία. Εκείνη μπορεί να μην τρελάθηκε μαζί του, διότι της αρέσουν οι "αλήτες", όμως εκείνος φάνηκε να ενθουσιάστηκε και άρχισε να την πλησιάζει όλο και περισσότερο.

Μάλιστα, στη μέση του ραντεβού ο ίδιος αποφάσισε να της βγάλει τα τακούνια και να αρχίσει να της χαϊδεύει τα πόδια, με την νεαρή να αισθάνεται άβολα και το twitter να γεμίζει με ξεκαρδιστικά σχόλια περί ποδολαγνείας.