Survivor All Star: «Θα μιλήσει με τον δικηγόρο μου» - Απειλές κατά του Τάκη Καραγκούνια από τον Γιώργο Ασημακόπουλο

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Θα μιλήσει με τον δικηγόρο μου» - Απειλές κατά του Τάκη Καραγκούνια από τον Γιώργο Ασημακόπουλο

Το αποψινό (14/5) επεισόδιο του Survivor All Star έχει πολύ ένταση. Γι' αυτό, φυσικά, ευθύνεται το γεγονός πως ο καθένας μάχεται για τον εαυτό του με στόχο να αποκτήσει τα κλειδιά ενός ολοκαίνουριου αμαξιού, ωστόσο φαίνεται πως ο μόνος που επηρεάζεται σε τόσο μεγάλο βαθμό είναι ο Τάκης Καραγκούνιας.

Ο ίδιος, ενώ κορόιδευε αρχικά τους αντιπάλους, όταν εκείνοι άρχισαν να του κάνουν το ίδιο ξενέρωσε, θύμωσε και άρχισε να γκρινιάζει στους συμπαίκτες του, εξηγώντας τους πως δεν το αντέχει αυτό.

Πρωταγωνιστής ο Τάκης Καραγκούνιας στο Survivor All Star, δέχεται απειλές

Παρόλα αυτά, ο εκνευρισμός του τον οδήγησε σε έντονη λογομαχία και με τον Βασάλο, διότι τον "πείραζε", επειδή είναι ο πιο μεγάλος σε ηλικία.

Και δεν σταμάτησε εκεί. Μετά τα έβαλε και με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο οποίος κατέληξε να του λέει πως θα κινηθεί νομικά εναντίον του.

Αποχωρεί οικειοθελώς τελικά;

Τρεις οικειοθελείς αποχωρήσεις - μέχρι τώρα - έχουν σημειωθεί στο Survivor All Star με τελευταία αυτή του Στέλιου Χανταμπάκη που πρώτο το Youweekly.gr σας αποκάλυψε!

Ο επιχειρηματίας έφυγε από τον νησί κι άφησε πίσω του... συντρίμμια αφού κάποιοι συμπαίκτες του δεν πήραν καθόλου καλά την απόφασή του αυτή και στο χθεσινό επεισόδιο δημιούργησαν θύελλα αντιδράσεων με τις δηλώσεις του. Όπως μαθαίνουμε, όμως, οι Κόκκινοι ενδέχεται να δεχτούν ένα ακόμη πλήγμα αφού ο Στέλιος δεν είναι η τελευταία οικειοθελής αποχώρηση... Θα ακολουθήσει κι άλλη...

Διαβάστε την συνέχεια εδώ.