Survivor All Star highlights 4/5: Χαμός στο συμβούλιο! Ανακοίνωσαν στην Μαριαλένα την εγκυμοσύνη και σπάραξε

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star highlights 4/5: Χαμός στο συμβούλιο! Ανακοίνωσαν στην Μαριαλένα την εγκυμοσύνη και σπάραξε

Εκπλήξεις και εντάσεις είχε το χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star. Μια εγκυμοσύνη ανακοινώθηκε, λίγο πριν ένας παίκτης αποχωρήσει οριστικά από το παιχνίδι και γυρίσει στην Ελλάδα.

Αναλυτικά τα 4/5 highlights του Survivοr All Star

«Δεν κολλάει κάπου όλο το στόρι! Φεύγεις...» - Οι σπόντες του Βασάλου για την αποχώρηση του Χανταμπάκη

Με τα σχόλια για την οικειοθελή αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη ξεκίνησε το 4/5 επεισόδιο του Survivor all star. Όπως όλοι είπαν, ήταν μια απόφαση και μια εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς.

Αρχικά, ο Σπύρος Μαρτίκας, μίλησε στην κάμερα με ένταση για τον Στέλιο, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως:

«Τελικά τι είναι το πολυτιμότερο σε αυτό που ζούμε εδώ; Τελικά τι είναι αυτό που μας κρατάει δυνατούς, που μας κρατάει να αντέχουμε στα πιο δύσκολα; Ένα και μοναδικό. Η στήριξη και η αγάπη του κόσμου. Ο κόσμος είναι αυτός που θα μας κρατήσει και παίζει το παιχνίδι. Ο κόσμος είναι αυτός που βλέπει, κρίνει, τιμωρεί και επιβραβεύει. Είναι αυτό που κάνει τους περισσότερους να δειλιάζουν, να τρομάζουν στην ιδέα και μόνο να βγουν υποψήφιοι. Όλοι διαγράφουμε μια πορεία έντονη, πρωταγωνιστική στο πιο δύσκολο παιχνίδι του κόσμου. Αυτή η πορεία δημιουργεί οπαδούς, πολλές φορές φανατικούς και όταν έχεις προετοιμάσει τη στρατιά σου να σε στηρίξει, εσύ ο ίδιος εγκαταλείπεις».

Διαβάστε επίσης: Η ανάρτηση της συζύγου του, Όλγας Πηλιάκη λίγο μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του από το Survivor All Star

Από την άλλη, η Σταυρούλα, που ήταν πολύ καλή του φίλη, ήταν αρκετά στεναχωρημένη και απογοητευμένη, ωστόσο κατανοεί πως του λείπει πάρα πολύ η οικογένειά του και πως δεν άντεχε άλλο.

«Είναι πάρα πολύ κρίμα γιατί θεωρώ ότι είναι ένας πάρα πολύ δυνατός παίκτης και αγωνιστικά και θεωρώ ότι και το κοινό έχει καταλάβει ποιος είναι πραγματικά. Εμένα με λυπεί πάρα πολύ το ότι έχει αποχωρήσει αυτή τη στιγμή. Πολλοί θα πουν διάφορα, εγώ θα πω απλά ότι του έλειπε πάρα πολύ η οικογένεια του και δεν άντεξε. Είμαστε κοντά πέντε μήνες οπότε είναι πάρα πολύ λογικό, με δυο παιδιά και μια οικογένεια έξω που υπερλατρεύει, να μην αντέξει άλλο. Εδώ από την πρώτη ημέρα που ταξίδεψε, του έλειπαν, οπότε για μένα είναι λυπηρό αλλά χαίρομαι γιατί αυτός θα είναι καλά».

Ωστόσο, δύο παίκτες τον "κατακεραύνωσαν" κι αυτοί ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Μελίνα Μεταξά.

«Πολύ περίεργη η αποχώρηση του Στέλιου. Κακά τα ψέματα. Δεν πιστεύω ότι δέκα λεπτά πριν ανοίξουν οι γραμμές σκέφτηκε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Αν ήθελε αυτό, θα το είχε κάνει μια βδομάδα πριν ή μια βδομάδα μετά. Ζορίστηκε που ήταν υποψήφιος ή ψυχανεμίστηκε ότι θα ανοίξει ένα θέμα που δεν τον συμφέρει; Και δεν ήθελε να βγει προς τα έξω και το πρόλαβε στο Συμβούλιο; Δεν ξέρω. Έχεις κάνει τέσσερις μήνες εδώ, βγαίνεις προτεινόμενος και ψυχανεμίζεσαι ότι θα ανοιχτεί ένα θέμα που δεν σε συμφέρει; Δεν κολλάει όλο το Story», είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνας ενώ η Μελίνα τόνισε από πλευράς της: «Εγκαταλείπεις την ομάδα σου, δεν περιμένεις άλλη μια μέρα ο κόσμος να ψηφίσει, να δούμε τι θέλει και τι βλέπει ο κόσμος».

«Ντροπή σου» - Χαμός πριν τον αγώνα με την φράση της Μελίνας για τον Χανταμπάκη

Η απόφαση του Στέλιου Χανταμπάκη να αποχωρήσει έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.

Αρχικά είδαμε τις πρώτες δηλώσεις των παικτών, με μερικούς να τον υποστηρίζουν κι άλλους να τον καtακεραυνώνουν κανονικότατα. Η εν λόγω συζήτηση όμως συνεχίστηκε και πριν το αγώνισμα επικοινωνίας, μιας και ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στους παίκτες, προκειμένου να τους ρωτήσει για το αν το περίμεναν ή όχι.

Αρχικά, Κωνσταντίνος Βασάλος και Μελίνα Μεταξά είπαν από πλευράς τους πως δεν θεωρούσαν σωστό να φύγει χωρίς καμία προειδοποίηση, με την δεύτερη μάλιστα να τονίζει πως είναι απρεπές να εγκαταλείπει τον πόλεμο, υποτιμώντας το γεγονός πως του έλειπε πολύ η οικογένειά του.

Στο άκουσμα των δηλώσεων αυτών, μερικοί Μπλε, ειδικά η Σταυρούλα, αντέδρασαν και της είπαν πως θα έπρεπε να ντρέπεται για αυτά που λέει και να μην αγγίζει το θέμα οικογένεια.

Εκτός από την Σταυρούλα και ο Σάκης Κατσούλης βγήκε μπροστά προκειμένου να υπερασπιστεί τον Στέλιο Χανταμπάκη, μιας και είναι πολύ καλοί φίλοι.

Πλάνταξαν όλοι στο κλάμα μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Για το έπαθλο επικοινωνίας αγωνίστηκαν οι παίκτες! Αφού πρώτα υπήρξε μια μεγάλη ένταση με αφορμή την οικειοθελή αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη, ο Γιώργος Λιανός τους ανακοίνωσε πως η ομάδα που θα κερδίσει θα ακούσει ηχητικά μηνύματα από την οικογένεια.

Φυσικά, στο άκουσμα της ανακοίνωσης αυτής, όλοι ξέσπασαν σε κλάματα.

Σοβαρός τραυματισμός κατά την διάρκεια του αγώνα - Γέμισε αίματα και τον πήρε κατευθείαν το ασθενοφόρο

Όμως, σημειώθηκε κι ένας σοκαριστικός τραυματισμός. Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια του αγώνα μεταξύ Ηλία και Τάκη, ο δεύτερος είχε ένα πολύ άσχημο χτύπημα, καθώς τραυμάτισε το σβέρκο του και άνοιξε το φρύδι του.

Η κάμερα αμέσως θόλωσε το πρόσωπό του, μιας και είχε γεμίσει αίματα και ήρθε αμέσως να τον πάρει ασθενοφόρο.

Ξέσπασαν σε κλάματα - Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας

Τελικά, το Youweekly επιβεβαιώνεται ξανά καθώς η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει ήταν η Μπλε, με την Μελίνα Μεταξά να πετυχαίνει τον πιο κρίσιμο πόντο και να ξεσπά σε κλάματα.

Σπάραξε στο κλάμα από την χαρά της - Αποκάλυψε την εγκυμοσύνη στο έπαθλο επικοινωνίας

Οι κόκκινοι πήγαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και αφού ήπιαν και έφαγαν, ένας ένας άκουγα τα μηνύματα των δικών του ανθρώπων. Μάλιστα, όταν ήρθε η σειρά της Μαριαλένας, έγινε γνωστή μια πολύ ευχάριστη είδηση για την ίδια.

Συγκεκριμένα, η θεία της (αδερφή της μαμάς της) αποκάλυψε πως ο ξάδερφός της θα γίνει μπαμπάς και η Μαριαλένα για πρώτη φορά θεία! Φυσικά, στο άκουσμα της είδησης αυτής, η ίδια ξέσπασε σε κλάματα και δεν μπορούσε να το πιστέψει!

Σοκ! Αυτός ο παίκτης αποχώρησε απόψε

Οι υποψήφιοι ήταν Κόρομι, Καραγκούνιας, Μαρτίκας και Αγόρου! Τελικά, το Youweekly επιβεβαιώθηκε ξανά, μιας και ο τελευταίος, δηλαδή ο Νικόλας Αγόρου, αποχωρεί από το Survivor all star!