Survivor All Star spoiler 4/5: Δεν θα το πιστέψει κανείς... - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 4/5: Δεν θα το πιστέψει κανείς... - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα

Σαν "βόμβα" έσκασε χθες 3/5 η οικειοθελής αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη από το Survivor All Star με τους Κόκκινους να μένουν μόνο 6. Ήταν που ήταν πιο αδύναμοι αγωνιστικά από τους Μπλε, τώρα η θέση τους είναι ακόμη πιο δύσκολη...

«Ήθελα να έρθω στο παιχνίδι για τον κόσμο, να ξαναπροσπαθήσω. Όμως όλο αυτό το διάστημα ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μένα και περίμενα τη στιγμή που η ομάδα μου θα με βγάλει υποψήφιο για να πάρω και γω από τον κόσμο τη δύναμη για να μπορώ να συνεχίσω. Γιώργο, θα ήταν άκομψο και άδικο για την επιβεβαίωση μου στο ότι θα παραμείνω στο παιχνίδι, να περιμένω την ψηφοφορία του κόσμου, από τη στιγμή που δεν μπορώ ψυχολογικά να συνεχίσω στο παιχνίδι γιατί πέρασαν 4μιση μήνες μακριά από την οικογένεια μου», ήταν μερικά από τα λόγια του Στέλιου κατά την αποχώρηση του - δείτε την στιγμή που όλοι δακρύζουν.

Ο Στέλιος λοιπόν, ήταν ανάμεσα στους υποψήφιους προς αποχώρηση, ωστόσο, μετά την οικειοθελή του αποχώρηση (δείτε πως τα πήγε σε τέταρτα τηλεθέασης) οι υποψήφιοι είναι πλέον 4. Ο Τάκης Καραγκούνιας με τον Γιώργο Κόρομι από τους Κόκκινους και ο Νικόλας Αγόρου με τον Σπύρο Μαρτίκα από τους Μπλε.

Ένας από αυτούς σήμερα 4/5 θα αποχωρήσει από το Survivor All Star και θα επιστρέψει μαζί με τον Στέλιο Χανταμπάκη πίσω στην Ελλάδα.

Αυτός αποχωρεί απόψε από το Survivor All Star

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Τάκης με τον Σπύρο απέσπασαν τις περισσότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και η "μάχη" δόθηκε ανάμεσα στον Γιώργο και τον Νικόλα, όμως ο Αγόρου ήταν εκείνος που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και δυστυχώς θα αποχωρήσει σήμερα 4/5 από το Survivor All Star.

Δείτε επίσης, ποια ομάδα κερδίζει σήμερα 4/5 το έπαθλο επικοινωνίας!

Survivor All Star spoiler 4/5