Survivor All Star spoiler 4/5: Ανατροπή μετά την οικειοθελή αποχώρηση - Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 4/5: Ανατροπή μετά την οικειοθελή αποχώρηση - Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Μπορεί απόψε 4/5 στο Survivor All Star ένας παίκτης να αποχωρήσει (εμείς γνωρίζουμε το όνομα), ωστόσο, πριν το συμβούλιο του νησιού θα παρακολουθήσουμε τον αγώνα με έπαθλο την επικοινωνία με τα αγαπημένα τους πρόσωπα πίσω στην Ελλάδα.

Τόσο οι Μπλε όσο και οι Κόκκινοι μπορεί να θέλουν να παραμείνουν στο παιχνίδι και να αγωνίζονται δυναμικά στους στίβους μάχης για την ασυλία, ωστόσο εξίσου σημαντική είναι και η επικοινωνία με την οικογένεια τους για αυτό και κάθε φορά που τους ανακοινώνεται το έπαθλο ξεσπούν σε κλάματα.

Έχουν 4,5 μήνες να δουν γονείς, φίλους και συντρόφους, με αποτέλεσμα η ψυχολογία τους να είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη κάθε φορά που τους ακούν ή τους βλέπουν.

Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε στο Survivor All Star το έπαθλο επικοινωνίας

Σήμερα 4/5 λοιπόν, μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη από το Survivor All Star (δείτε τι έκανε σε νούμερα τηλεθέασης), η Κόκκινη ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει τον αγώνα. Μπορεί να έμειναν μόνο 6, παρόλα αυτά δεν το βάζουν κάτω...

Η ομάδα θα έχει τη δυνατότητα και να τσιμπήσει κάτι, αλλά και να επικοινωνήσει με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ειδικά, ο Τάκης Καραγκούνιας που πίσω στην Ελλάδα έχει αφήσει την κορούλα του που της έχει τεράστια αδυναμία.

Survivor All Star spoiler 4/5