Survivor All Star highlights 14/5: Χαμός με την ανακοίνωση του Λιανού! Σχεδόν πλακώθηκαν Καραγκούνιας και Πρίαμος

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star highlights 14/5: Χαμός με την ανακοίνωση του Λιανού! Σχεδόν πλακώθηκαν Καραγκούνιας και Πρίαμος

Με ένα νέο επεισόδιο επέστρεψε το Survivor all star το βράδυ της Κυριακής 14/5, κατά την διάρκεια του οποίου μάλιστα είδαμε έναν τυχερό παίκτη να κερδίζει αυτοκίνητο!

Τα 14/5 highlights του Survivor all star

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Στέλλα - Σφοδρή "επίθεση" κατά του Σπύρου Μαρτίκα

Το νέο επεισόδιο του Survivor All Star βγήκε στον αέρα το βράδυ της Κυριακής 14/5 και ξεκίνησε με κλάματα. Η Στέλλα Ανδρεάδου, μία παίκτρια γενικότερα πιο ήπιων τόνων, βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση κι αυτό γιατί στο τελευταίο επεισόδιο αποχώρησε από το παιχνίδι η καλύτερή της φίλη, Ρία Κολοβού.

Η ίδια μιλώντας στην κάμερα του ΣΚΑΙ εξήγησε πως ήταν ο πιο κοντινός της άνθρωπος εκεί και μοιράζονταν τα πάντα, ενώ περνούσαν κάθε ώρα της ημέρας μαζί, κάτι που δεν συμβαίνει ούτε με τους συντρόφους τους, όπως εξήγησε. Παρόλα αυτά, ξέρει πως πρέπει να συνέλθει και να τα δώσει όλα για να μπορεί να επιβιώσει στο ριάλιτι.

Διαβάστε επίσης: Θα κάνει έκρηξη 100% - Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Μετά τα κλάματα της παίκτριας των Μπλε, ωστόσο, ακολούθησε ένα έντονο "κράξιμο" και από τους Κόκκινους και από τους Μαχητές, προς τον Σπύρο Μαρτίκα, καθώς όλο λέει πως δεν τον πειράζει να φύγει, αλλά "τρίβει τα χέρια του" κάθε φορά που ο Γιώργος Λιανός δεν ανακοινώνει το όνομά του.

Σήκωσαν παραβάν μέσα στην καλύβα μπροστά στους Μαχητές οι Διάσημοι - Οργισμένοι οι Μπλε με την κίνηση των αντιπάλων

Μετά τα κλάματα της Στέλλας στο ξεκίνημα του (14/5) επεισοδίου του Survivor All Star, συνέβη άλλο ένα γεγονός το οποίο στεναχώρησε τους παίκτες της Μπλε ομάδας. Εκεί που καθόντουσαν όλοι μαζί γύρω από την καλύβα, παρατήρησαν πως οι Κόκκινοι άρχισαν να τοποθετούν ένα διαχωριστικό παραβάν ανάμεσά τους.

Φυσικά, όλοι τους άρχισαν να απορούν εάν έκαναν κάτι που τους πείραξε, τονίζοντας πως είναι απαράδεκτο γιατί δεν υπάρχει κάτι σοβαρό ώστε να τους χωρίζει, όμως, όπως τελικά εξήγησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, δεν συνέβη τίποτα επιτηδευμένο και το μόνο που ήθελαν να πετύχουν οι Διάσημοι ήταν να δημιουργήσουν έναν χώρο πιο ιδιωτικό ώστε να μπορούν να λένε και να κάνουν πιο άνετα κάποια πράγματα.

Διαβάστε επίσης: Θα κάνει έκρηξη 100% - Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Δεν παίζουν μόνο για το αμάξι - «Μη μας τρελαίνεις ρε Γιώργο!» - "Καμπάνα" η ανακοίνωση του Λιανού

Ό,τι κι αν συμβαίνει στην καλύβα των Μαχητών και των Διάσημων του Survivor All Star δεν έχει καμία σημασία όταν μπαίνουν στον στίβο μάχης, καθώς οφείλουν να τα δώσουν όλα για την επιβίωσή τους, το φαγητό τους και την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Πόσω μάλλον που όπως τους ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, ο καθένας θα παίξει για τον εαυτό του. Η οποιαδήποτε φιλία δεν έχει καμία σημασία σε αυτή την περίπτωση, διότι όλοι θα "παλέψουν" για να κρατήσουν τις ζωές τους και να αποκτήσουν ένα από τα πιο μεγάλα έπαθλα που έχει δοθεί και δίνεται κάθε χρονιά μέχρι τώρα.

Ο λόγος για ένα αμάξι SUV, της OPEL, σε λευκό χρώμα, με οθόνες, φώτα, δερμάτινα καθίσματα και ανέσεις, το οποίο μπορεί να κερδίσει μόνο ένας, όπως αναφέρθηκε. Όμως, δεν είναι το μόνο έπαθλο. Ο παίκτης που θα καταφέρει να πάρει τα κλειδιά του αυτοκινήτου θα διαλέξει τέσσερις παίκτες για να τους πάει βόλτα μέχρι την Πούντα Κάνα όπου θα φάνε σε ένα από τα πιο ωραία και ακριβά εστιατόρια. Άρα ο νικητής θα επιστρέψει στην Ελλάδα με νέο μέσο, αλλά θα γυρίσει και στην παραλία με γεμάτο στομάχι.

Φυσικά, όλοι ξετρελάθηκαν στο άκουσμα αυτής της ανακοίνωσης, γούρλωσαν τα μάτια μόλις είδαν το όχημα μπροστά τους και η αγωνία κορυφώθηκε για το πως θα εξελιχθεί η βραδιά.

«Θα μιλήσει με τον δικηγόρο μου» - Απειλές κατά του Τάκη Καραγκούνια από τον Γιώργο Ασημακόπουλο

Το (14/5) επεισόδιο του Survivor All Star έχει πολύ ένταση. Γι' αυτό, φυσικά, ευθύνεται το γεγονός πως ο καθένας μάχεται για τον εαυτό του με στόχο να αποκτήσει τα κλειδιά ενός ολοκαίνουριου αμαξιού, ωστόσο φαίνεται πως ο μόνος που επηρεάζεται σε τόσο μεγάλο βαθμό είναι ο Τάκης Καραγκούνιας.

Ο ίδιος, ενώ κορόιδευε αρχικά τους αντιπάλους, όταν εκείνοι άρχισαν να του κάνουν το ίδιο ξενέρωσε, θύμωσε και άρχισε να γκρινιάζει στους συμπαίκτες του, εξηγώντας τους πως δεν το αντέχει αυτό.

Παρόλα αυτά, ο εκνευρισμός του τον οδήγησε σε έντονη λογομαχία και με τον Βασάλο, διότι τον "πείραζε", επειδή είναι ο πιο μεγάλος σε ηλικία.

Και δεν σταμάτησε εκεί. Μετά τα έβαλε και με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο οποίος κατέληξε να του λέει πως θα κινηθεί νομικά εναντίον του.

Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Καραγκούνιας – Πρίαμος

Ο Μάριος Πρίαμος και ο Τάκης Καραγκούνιας παραλίγο να πιαστούν στα χέρια με τον δεύτερο να αρχίζει να βρίζει κι όλα αυτά για το ποιος είναι ο ευνοούμενος παίκτης από την παραγωγή ανάμεσα στον Πρίαμο και τον Κατσούλη προκειμένου να κερδίσει το αυτοκίνητο. Ωστόσο, αυτό που ξεκίνησε την ένταση είναι και το παράπονο του Μπάρτζη για τη θέση που παίζει κάθε φορά ενάντια στον Κατσούλη.

Αυτός κέρδισε το αυτοκίνητο

Ο Σάκης Κατσούλης μονομάχησε με τον Νίκο Μπάρτζη και κατάφερε να πάρει στον τελικό ενάντια στην Σταυρούλα. Έχοντας τρεις ζωές είχε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει, όπως και έκανε!

Όπως αποκάλυψε, ο παίκτης δεν έχει αυτοκίνητο και αυτό ήταν ένα πραγματικό δώρο που θέλει να το μοιραστεί μαζί με τη Μαριαλένα. Στη συνέχεια, έπρεπε να επιλέξει τους τέσσερις παίκτες να πάρει μαζί του στην Punta Cana κι έτσι διάλεξε την Μαριαλένα και τον Κόρο.

Τους υπόλοιπους προκειμένου να είναι δίκαιος θέλησε να το κάνει με κλήρωση και έτσι μαζί του πήγε ο Τάκης και η Μελίνα με αποτέλεσμα να μείνει πίσω ο Βασάλος.

Οι Διάσημοι διασκέδασαν στην Punta Cana

Ο Σάκης Κατσούλης κατάφερε να κερδίσει το αυτοκίνητο στο Survivor All Star και μαζί με αυτό μια αξέχαστη νύχτα στην Punta Cana. Οι παίκτες διασκέδασαν μέχρι πρωίας και απολαμβάνοντας κάθε λεπτό στο night club, Coco Bongo.

Φεύγοντας αποφάσισαν να πάρουν και ένα δωράκι στον Βασάλο που δεν τους ακολούθησε και αυτό ήταν ένα μπαλόνι.