My Style Rocks: Η ηχηρή ανακοίνωση της Καραβάτου για το μέλλον του παιχνιδιού - Η παίκτρια που αποχώρησε

Ανατροπή!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
My Style Rocks: Η ηχηρή ανακοίνωση της Καραβάτου για το μέλλον του παιχνιδιού - Η παίκτρια που αποχώρησε

Λίγο μετά το επεισόδιο, που είδαμε στο Μy style rocks σχετικά με τη θεματολογία της Eurovision, τη Δευτέρα 15/5 ακολούθησε ένα ακόμη Gala για το διαγωνισμό μόδας, από το οποίο αποχώρησε άλλο ένα κορίτσι!

Σε αυτή τη διαδικασία οι κριτές είχαν τον πρώτο λόγο και έτσι μετά από πολλά σχόλια και αξιολογήσεις, χωρίς να έχει μείνει πολύ καιρό στο παιχνίδι, είδαμε να μην καταφέρνει και να αποχωρεί η Χαρά!

Στη συνέχεια, αφού η παίκτρια είπε τα τελευταία της λόγια αποχαιρετώντας το κοινό αλλά και όσους ήταν στο πλατό, ακολούθησε μια ηχηρή και πολύ σημαντική ανακοίνωση από την Κατερίνα Καραβάτου!

Δείτε επίσης: My style rocks spoiler: Αυτές είναι οι 6 παίκτριες που πάνε τελικό

Η παίκτρια που αποχώρησε από το My style rocks και η ανακοίνωση της Καραβάτου

«Και κάπως έτσι αποχώρησε η Χαρά μας από αυτήν την εβδομάδα! Και τώρα, τι πρόκειται να συμβεί στη συνέχεια; Θα σας εξηγήσω ευθύς αμέσως! Στο επόμενο επεισόδιο ξεκινάει μια καινούργια εβδομάδα για το My Style Rocks, οπότε θα μπει μια καινούργια παίκτρια, αυτή η παίκτρια θα είναι η τελευταία, που εισβάλλει στο My Style Rocks για αυτήν εδώ τη σεζόν. Μετά κυρίες μου, οδεύουμε πραγματικά προς τον τελικό», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

Νωρίτερα όλοι ξέσπασαν σε κλάματα με την εξομολόγηση της Όλγας

H Όλγα Κοτλίδα είχε μια πολύ ωραία εικόνα, από την οποία είδαμε να προκύπτει μια εξομολόγηση, που κανείς δε περίμενε και σίγουρα δεν περίμενε κανείς τη μεγάλη συγκίνηση, που προκάλεσε στην επιτροπή, αλλά και στις διαγωνιζόμενες.

Η κοπέλα θέλησε να τονίσει στο Δημήτρη Σκουλό συγκεκριμένα, πως προσπαθεί πολύ και πως η πορεία της δεν ήταν εύκολη, αφού έχει έρθει εδώ και ένα χρόνο στην Αθήνα, με μία βαλίτσα στο χέρι και χωρίς καμία βοήθεια.

Η ίδια καθώς μιλούσε συγκινήθηκε ιδιαίτερα και μάλιστα, ο κριτής σηκώθηκε και την αγκάλιασε με δάκρυα στα μάτια, όσο παράλληλα έκλαιγε η Κατερίνα Καραβάτου και μερικά από τα κορίτσια.