Survivor all star: «Κάτι συμβολίζει;» - ''Σκαλωμένος'' ο Κωνσταντίνος Βασάλος με το δώρο που έλαβε

Δεν ήξερε πως να το κρατήσει...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Κάτι συμβολίζει;»  - ''Σκαλωμένος'' ο Κωνσταντίνος Βασάλος με το δώρο που έλαβε

Νικητές για μια ακόμη φορά ήταν οι κόκκινοι στο Survivor all star έχοντας την ευκαιρία να κάνουν ένα ιδιαίτερο ταξίδι και συγκεκριμένα στο Κόνγκο Μπόνγκο με την ψυχολογία τους να είναι για ευνόητους λόγους ανεβασμένη!

Οι διάσημοι επέστρεψαν πολύ χαρούμενοι και μάλιστα φρόντισαν να φέρουν στην καλύβα και ένα δώρο. Παραλήπτης αυτού; Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος έδειξε να δέχεται με χιούμορ, το κίτρινο μπαλόνι, που έλαβε. Αυτό ωστόσο για κακή του τύχη είχε ξεφουσκούσει, είχε πάρει άλλο σχήμα...με τα σχόλια να είναι ένα και ένα!

Διαβάστε επίσης: Survivor All Star spoiler 17/5: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι της εβδομάδας - Δείτε τους πρώτοι εδώ!

Η ατάκα του Κωνσταντίνου Βασάλου για το δώρο που έλαβε στο Survivor all star

«Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά για το δώρο, μάλλον κάτι συμβολίζει τώρα αυτό, δεν ξέρω τι άλλο τώρα να πω...ευχαριστώ πάρα πολύ!», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Η ομάδα που κερδίζει απόψε στο Survivor All Star

Σύμφωνα με την πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο στο αποψινό επεισόδιο θα υπάρξει flag race με Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και Σάκη Κατσούλη! Ο Σάκης θα ηττηθεί και ο Μάριος θα χαρίσει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας στην ομάδα του! Μπλε απόψε! Οι Κόκκινοι θα μεταφερθούν στο συμβούλιο του νησιού για την πιο δυσάρεστη διαδικασία του παιχνιδιού! Ποιος θα βγει υποψήφιος προς αποχώρηση; Το ξέρουμε κι αυτό... δείτε εδώ!