Survivor All Star spoiler 15/5: ΕΚΠΛΗΞΗ - Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αυτής της εβδομάδας

Όντως τώρα;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 15/5: ΕΚΠΛΗΞΗ - Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αυτής της εβδομάδας

Η 19η εβδομάδα «ξημέρωσε» στο Survivor All Star από εχθές με μια ανατροπή! Για πρώτη φορά στο επεισόδιο της Κυριακής δεν είδαμε του παίκτες να μάχονται για την πρώτη ασυλία. Αντιθέτως είδαμε να πραγματοποιούνται τα πρώτα ατομικά αγωνίσματα γι' αυτή την σεζόν και τον Σάκη Κατσούλη να κερδίζει ένα αυτοκίνητο!

Απόψε, όμως, το ριάλιτι μπαίνει στην κανονική του ροή και οι παίκτες τόσο της μπλε όσο και της κόκκινης ομάδας θα πρέπει να ριχτούν στην μάχη για να διαφυλάξουν την ομάδα τους! Μια ομάδα όμως θα καταφέρει να πάει στο συμβούλιο του νησιού σαν απλώς παρατηρητής και το Youweekly.gr σας έχει αποκαλύψει ήδη ποια θα είναι αυτή (δείτε εδώ την ομάδα που χάνει απόψε) οπότε πάμε να δούμε ποιος παίκτης θα ψηφιστεί!

Survivor All Star - 19η εβδομάδα - Η απόφαση

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα μας αποκάλυψε η πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο - που έχει ρεπορτάζ φωτιά σήμερα και θα σας τα μεταφέρουμε όλα σιγά σιγά μέσα στην ημέρα - οι Κόκκινοι θα πάνε στο συμβούλιο του νησιού να αλληλοψηφιστούν και ο άτυχος της ημέρας θα είναι ο Γιώργος Κόρομι!

Διαβάστε επίσης: Survivor All Star spoiler 17/5: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι της εβδομάδας - Δείτε τους πρώτοι εδώ!

Υπενθυμίζουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα αποχώρησε η Ρία Κολοβού από την ομάδα των Μπλε με ένα αρκετά μεγάλο ποσό στον τραπεζικό της λογαριασμό (δείτε εδώ πόσα κέρδισε από το παιχνίδι για όσες εβδομάδες έμεινε)!

Το αποψινό trailer