Survivor All Star spoiler 15/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την 1η ασυλία

Κόκκινοι ή μπλε;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 15/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την 1η ασυλία

Η 19η εβδομάδα του Survivor all Star ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής 14/5 με ένα πολύ δυνατό-φαντασμαγορικό επεισόδιο. Ο Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί, μιας και το ριάλιτι βρίσκεται στην τελική του ευθεία κι έχουν μείνει ούτε 2 μήνες για την ανάδειξη του φετινού νικητή έχει αρχίσει και δίνει υπερδωράρες! Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο, λοιπόν, έδωσε ένα αμάξι!

Όπως πολύ σωστά σας είχε αποκαλύψει πρώτο το Youweekly.gr το αμάξι κατάφερε να το κερδίσει ο Σάκης Κατσούλης ενώ ύστερα ακολούθησε ένα ξέφρενο παρτάρισμα σε κλαμπ στην Punta Cana που συμμετείχαν όλοι εκτός του Βασάλου (δείτε εδώ τον λόγο). Σήμερα, ωστόσο, ξημερώνει μια νέα ημέρα και οι παίκτες πρέπει να ξεχάσουν τα ποτά και τα ξενύχτια... Στίβος μάχης και πρώτη ασυλία γι' αυτή την εβδομάδα. Ποιοι θα είναι οι τυχεροί;

Η ομάδα που κερδίζει απόψε στο Survivor All Star

Σύμφωνα με την πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο στο αποψινό επεισόδιο θα υπάρξει flag race με Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και Σάκη Κατσούλη! Ο Σάκης θα ηττηθεί και ο Μάριος θα χαρίσει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας στην ομάδα του! Μπλε απόψε! Οι Κόκκινοι θα μεταφερθούν στο συμβούλιο του νησιού για την πιο δυσάρεστη διαδικασία του παιχνιδιού! Ποιος θα βγει υποψήφιος προς αποχώρηση; Το ξέρουμε κι αυτό... δείτε εδώ!

Διαβάστε επίσης: Survivor All Star spoiler 17/5: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι της εβδομάδας - Δείτε τους πρώτοι εδώ!

Το αποψινό trailer