Survivor All Star: Δεν παίζουν μόνο για το αμάξι - «Μη μας τρελαίνεις ρε Γιώργο!» - "Καμπάνα" η ανακοίνωση του Λιανού

Θα γίνει "χαμός"

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Δεν παίζουν μόνο για το αμάξι - «Μη μας τρελαίνεις ρε Γιώργο!» -

Ό,τι κι αν συμβαίνει στην καλύβα των Μαχητών και των Διάσημων του Survivor All Star δεν έχει καμία σημασία όταν μπαίνουν στον στίβο μάχης, καθώς οφείλουν να τα δώσουν όλα για την επιβίωσή τους, το φαγητό τους και την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Πόσω μάλλον απόψε (14/5) που όπως τους ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, ο καθένας θα παίξει για τον εαυτό του. Η οποιαδήποτε φιλία δεν έχει καμία σημασία σε αυτή την περίπτωση, διότι όλοι θα "παλέψουν" για να κρατήσουν τις ζωές τους και να αποκτήσουν ένα από τα πιο μεγάλα έπαθλα που έχει δοθεί και δίνεται κάθε χρονιά μέχρι τώρα.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για το έπαθλο του αυτοκινήτου, και όχι μόνο, στο Survivor All Star

Ο λόγος για ένα αμάξι SUV, της OPEL, σε λευκό χρώμα, με οθόνες, φώτα, δερμάτινα καθίσματα και ανέσεις, το οποίο μπορεί να κερδίσει μόνο ένας, όπως αναφέρθηκε. Όμως, δεν είναι το μόνο έπαθλο. Ο παίκτης που θα καταφέρει να πάρει τα κλειδιά του αυτοκινήτου θα διαλέξει τέσσερις παίκτες για να τους πάει βόλτα μέχρι την Πούντα Κάνα όπου θα φάνε σε ένα από τα πιο ωραία και ακριβά εστιατόρια. Άρα ο νικητής θα επιστρέψει στην Ελλάδα με νέο μέσο, αλλά θα γυρίσει και στην παραλία με γεμάτο στομάχι.

Φυσικά, όλοι ξετρελάθηκαν στο άκουσμα αυτής της ανακοίνωσης, γούρλωσαν τα μάτια μόλις είδαν το όχημα μπροστά τους και η αγωνία κορυφώθηκε για το πως θα εξελιχθεί η βραδιά.

Κι αν αναρωτιέστε ποιος θα κερδίσει, εμείς σας έχουμε την απάντηση (δείτε εδώ)!

Η Σαλταφερίδου "αφοπλίζει" για πρώην παίκτη

Πριν από μερικές ημέρες είχε βγει στη δημοσιότητα, πως παίκτης του Survivor All Star τσακώθηκε άσχημα με κάμεραμαν της παραγωγής. Η Εύη Σαλταφερίδου λοιπόν, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σχολίασε το συμβάν επιβεβαιώνοντας πως όντως συνέβη.

Αποκάλυψε, πως σε αυτόν τον παίκτη έχουν εναντιωθεί πολλές φορές για αυτό επίσης πήραν το μέρος του κάμεραμαν στον τσακωμό. Στο συμβάν μάλιστα, παρενέβη και ο Ατζούν Ιλιτζαλί που έκανε παρατήρηση. Όλα αυτά όμως ο κόσμος δεν τα έχει δει και ούτε θα τα δει.

«Αυτό το θέμα δεν θα το άνοιγα να το αναλύσω, είναι η αλήθεια, γιατί θεωρούσα ότι ήταν βαρύ σαν περιστατικό αλλά από τη στιγμή που πλέον έχουν μαθευτεί όλα θεωρώ ότι και γω μπορώ να πάρω μέρος.

Δείτε επίσης: Κόκκινος συναγερμός στο Survivor All Star εξαιτίας του αυτοκινήτου - Απειλεί με αποχώρηση ο Νίκος Μπάρτζης

Ναι, έχει γίνει. Έβρισε αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος είναι συνεργάτης της παραγωγής πάρα πολλά χρόνια και εγώ τον είχα και το 2018 και είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος. Τον έβρισε όντως αισχρά γιατί μίλησε για την μάνα του, για το σπίτι του, για την φάρα του, την χώρα του γενικά. Τώρα από εκεί και πέρα εμείς σαν παίκτες δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω παρόλο που το ζητήσαμε γιατί θέλαμε να δείξουμε για ποιο λόγο εναντιωνόμαστε σε αυτόν τον παίκτη. Το καλό είναι ότι ήρθε ο Ατζούν και έκανε την παρατήρηση του αλλά ο κόσμος αυτά δεν τα βλέπει, δυστυχώς», αποκάλυψε αρχικά - δείτε τι έχει αποκαλύψει για τον Στέλιο Χανταμπάκη.

Και συνέχισε: «Ο συγκεκριμένος παίκτης ζήτησε κάτι από τον κάμεραμαν, ο κάμεραμαν του είπε ότι "δεν μπορώ αυτή τη στιγμή" γιατί είχε να πάει να βιντεοσκοπήσει έναν παίκτη που πήγαινε προς τα σκουπίδια γιατί στην περίπτωση που έβλεπαν κάποια παραβίαση ή για κάποιο λόγο κατευθυνόμασταν προς τα σκουπίδια εννοείται πως έπρεπε να μας σταματήσουν, δεν γνωρίζω αν αυτός ο παίκτης είχε συνεννοηθεί με τον άλλον ή τύχαινε να ζητάει εκείνη την ώρα κάτι, του είπε "άμα θες ζήτα το από κάποιον άλλον ή αλλιώς περίμενε λίγο".

Αυτός άρχισε να φωνάζει, "δεν καταλαβαίνεις" και "το θέλω τώρα" έλεγε. Μιλάμε για χαρτί υγείας στη συγκεκριμένη περίπτωση οπότε καταλαβαίνετε. Ναι, είναι λίγο αστείο αλλά δεν ήταν αστείο συνολικά το θέμα. Επειδή σήκωσε το κινητό να ξεκινήσει να βιντεοσκοπεί και έφυγε από το πλάι, τόλμησε και του ακούμπησε λίγο το χέρι με αποτέλεσμα να αρχίσει όλο αυτό το σκηνικό, να του κολλήσει το κεφάλι στο πρόσωπο και και τα λοιπά»