Survivor All Star spoiler 15/5: Οι πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που κερδίζει την 1η ασυλία

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 15/5: Οι πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που κερδίζει την 1η ασυλία

Μπορεί αυτή την εβδομάδα να είχαμε λιγότερα επεισόδια Survivor All Star εξαιτίας της Eurovision και του debate, ωστόσο το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, επιστρέφει από την Κυριακή 13/5 με νέα επεισόδια γεμάτα ίντριγκες αλλά και πολύ δύσκολους αγώνες.

Μετά το αγώνισμα για το αυτοκίνητο (δείτε εδώ ποιος θα το κερδίσει) θα παρακολουθήσουμε αγώνισμα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας με Μπλε και Κόκκινους να πέφτουν στους στίβους μάχης για την παραμονή τους στον Άγιο Δομινικο.

Ήδη όμως, ένας παίκτης απειλεί πως θα αποχωρήσει οικειοθελώς και όλα αυτά εξαιτίας του αυτοκινήτου, αφού θα κάνει λόγο για παρασπονδία και αδικία - δείτε εδώ ποιος.

Αυτή η ομάδα κερδίζει τον 1ο αγώνα ασυλίας

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν οι πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που θα καταφέρει να φτάσει πρώτη το καθορισμένο τελικό σκορ και δεν θα ψηφιστεί στο συμβούλιο του νησιού.

Η ομάδα αυτή είναι η Μπλε!

Η λίστα με τα χρήματα που έχουν δοθεί μέχρι σήμερα

Σε δύο σχεδόν μήνες το Survivor all star ρίχνει αυλαία μιας και ο μεγάλος τελικός αναμένεται να γίνει αρχές Ιουλίου. Από το παιχνίδι έχουν ήδη αποχωρήσει 25 παίκτες και έχουν παραμείνει μόλις 12!

Για αυτόν τον λόγο, όλοι οι εναπομείναντες δίνουν ότι έχουν και δεν έχουν προκειμένου να εξασφαλίσουν μια θέση στο Γαλάτσι. Τα έπαθλα όπως έχουμε δει ήδη έχουν βελτιωθεί κατά πολύ το ίδιο και η "δίψα" των παικτών για την νίκη.

Όσον αφορά, τώρα, αυτούς που έχουν αποχωρήσει, μερικοί δεν είναι διόλου απογοητευμένοι, μιας και έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν ένα τεράστιο ποσό! Άλλοι πάλι, έφυγαν με... "ψίχουλα".