Masterchef 7: Σάστισε ο Κουτσόπουλος με άβολο περιστατικό παίκτη - «Να το πω; Έχω χ@στει...»

«Δεν είναι πολύ τηλεοπτικό!»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 7: Σάστισε ο Κουτσόπουλος με άβολο περιστατικό παίκτη - «Να το πω; Έχω χ@στει...»

Τα περιθώρια για το Μasterchef 7 έχουν φτάσει σε ένα κομβικό σημείο, μιας και τα πράγματα στενεύουν, αφού στο διαγωνισμό μαγειρικής αυτή τη στιγμή παρακολουθούμε τους 7 καλύτερους από όλους, όσοι πέρασαν από τη Day 1.

Έτσι λοιπόν, τη Δευτέρα 15/5 είδαμε την δοκιμασία με το γνωστό Mystery Box, το οποίο περιλάμβανε πολύ ιδιαίτερα υλικά! Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήταν εκεί και μάλιστα πέρναγε από κάθε πάγκο για να δει και να μιλήσει με τους παίκτες!

Δείτε επίσης: MasterChef 7 spoiler: Αυτοί είναι οι δυο παίκτες του τελικού

Η ατάκα που ξάφνιασε το Λεωνίδα Κουτσόπουλο στο Masterchef 7

Γέλιο και αμηχανία προκάλεσε η στιγμή, που ο σεφ έψαχνε τον Δημήτρη με τον ίδιο να εμφανίζεται λίγα λεπτά μετά, δηλώνοντας: «Σεφ, εντάξει δεν ξέρω αν είναι τώρα τηλεοπτικό να το πω, αλλά έχω χ@στεί από τη χαρά μου».

Θα δούμε 8ο κύκλο για τo Masterchef;

Ο Σωτήρης Κοντιζάς παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Mega Καλημέρα, oι οποίες προβλήθηκαν την Πέμπτη 4/5 με τον σεφ του Materchef 7 να κάνει σχόλια για το ριάλιτι μαγειρικής αλλά και το μέλλον αυτού για του χρόνου (δείτε εδώ τι συνέβη πρόσφατα με την υγεία του σεφ).

Ο σεφ μάλιστα τόνισε πως φέτος τα πράγματα κυλούν πολύ ομαλά, ωστόσο δε μπορεί να αναφερθεί - πριν το κάνει το κανάλι - για το αν θα δούμε στον τηλεοπτικό αέρα του Star την 8η σεζόν του ριάλιτι μαγειρικής.

Σε κάθε περίπτωση, ο σεφ ξεκαθάρισε πως αν τέλει η παραγωγή αποφασίσει να δώσει συνέχεια στο Masterchef, τότε το κοινό θα πρέπει να περιμένει πολύ διαφορετικά πράγματα από όσα βλέπουμε φέτος.

«Περάσαμε πάρα πολύ καλά, εε γελάσαμε πολύ, δοκιμάσαμε καινούργια πράγματα. Κάτι συζητάμε, ναι (για του χρόνου). Τείνει στο αν θα γίνει να γίνει κάτι πολύ φρέσκο, δηλαδή να ανανεωθεί», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.