Survivor all star: «Για ακόμη μια φορά είδαμε...» - Στη φόρα η νέα ''παρατυπία'' του Μπόγδανου από παίκτη των κόκκινων

«Έχει ξεχάσει ότι...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Για ακόμη μια φορά είδαμε...» - Στη φόρα η νέα ''παρατυπία'' του Μπόγδανου από παίκτη των κόκκινων

Τη Δευτέρα 15/5 στο Survivor all star είδαμε τους μαχητές να παίρνουν τη νίκη από τους διάσημους, με την ομάδα των κόκκινων να έχουν πεσμένο το ηθικό τους τόσο στην καλύβα, όσο και στον αγωνιστικό χώρο, αφού θα έπρεπε να βγάλουν κάποιο στον τάκο (δείτε εδώ ποιον).

Διαβάστε επίσης: «Ο Μπόγδανος έγραψε το χαρτάκι» - Ο Γκότσης ξεμπροστιάζει για πρώτη φορά τους πρώην συμπαίκτες του

Ο Σάκης Κατσούλης από τη μεριά του σχολίασε το αποτέλεσμα αυτό και μάλιστα στάθηκε στον τρόπο, με τον οποίο πανηγυρίζουν τη νίκη τους οι παίκτες της μπλε ομάδα και συγκεκριμένα ο Ηλίας Μπόγδανος, με το οποίο φαίνεται να είναι δυσαρεστημένος!

Τα αρνητικά σχόλια για το πρόσωπο του Ηλία Μπόγδανου στο Survivor all star

«Για ακόμη μια φορά είδαμε τη μπλε ομάδα να πανηγυρίζει έξαλλα, για να πικάρουν εμάς, τους έχουμε δει να έχουν το βλέμμα τους σε εμάς! Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος έχει ξεχάσει ότι έχει φίλους και εδώ, έχει ξεχάσει ότι έχει φίλους από το 21 και πανηγυρίζει κοιτώντας μόνο εμάς για να μας πικάρει!», είπε ο Σάκης Κατσούλης.

Ο Νικόλας Αγόρου "ξεφτίλισε" τον Ηλία Μπόγδανο

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό Μας βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 12/5 ο Νικόλας Αγόρου. Ο πρώην παίκτης του Survivor all star μίλησε για τα συναισθήματα και τις σκέψεις του λίγο μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι.

Μάλιστα, δεν δίστασε να μιλήσει και για τους συμπαίκτες του κι όχι με τα... καλύτερα λόγια!

«Χάρηκα που αποχώρησα, να δω την οικογένειά μου και τα δικά μου έτοιμα. ΉΘελα να μείνω, αλλά για κάποιο λόγο γίνονται όλα κι όλα για καλό. Εγώ στην ζωή μου είμαι ρομαντικός τύπος, ακολουθώ την καρδιά μου, αυτό μου έλεγε να κάνω κι ο συχγωρεμένος ο πατέρας μου.

Ο Μαρτίκας μάς είπε "κοπρίτες, επαγγελματίες παίκτες, ηθοποιούς ριάλιτι.

Μέσα στο παιχνίδι υπήρξε τοξικότητα, εγώ δεν μπήκα ούτε για το ριάλιτι ούτε για τίποτα, αλλά άλλαξε η συμπεριφορά μου. Η φράση "χέρι που σε ταίζει μην το δαγκώνεις" την είχα πει για τον Ηλία Μπόγδανο, ο οποίος "πούλησε" τον Ηλία Γκότση. Θα πουλούσε τα πάντα για να νικήσει, το έδειξαν οι πράξεις του. Ήταν κοντά με τον Γκότση, δεν μπορώ να καταλάβω την αλλαγή στην συμπεριφορά του.