My style rocks: Εκτός παιχνιδιού η Emilia Vodos - Η ανακοίνωση της Κατερίνας Καραβάτου

Τι συνέβη ξαφνικά;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
My style rocks: Εκτός παιχνιδιού η Emilia Vodos - Η ανακοίνωση της Κατερίνας Καραβάτου

Η τελική ευθεία έρχεται σιγά σιγά για το My style rocks καθώς η Κατερίνα Καραβάτου ανακοίνωσε τη Δευτέρα 15/5, πως την Τρίτη 16/5 θα έμπαινε στο διαγωνισμό μόδας η τελευταία παίκτρια για φέτος (δείτε εδώ αναλυτικά).

Έτσι λοιπόν, στο επεισόδιο της Τρίτης η παρουσιάστρια καλωσόρισε τα παλιά κορίτσια, αλλά και την Κλαίρη Τόλη. Στη συνέχεια, όμως έκανε μια ακόμη - απρόσμενη - ανακοίνωση κάνοντας γνωστό, πως η Emilia Vodos απουσίαζε για σήμερα από πλατό!

Η ανακοίνωση της Κατερίνας Καραβάρου για την Αιμιλία Vodos

Η παρουσιάστρια εξήγησε, πως το κορίτσι είναι άρρωστο, χωρίς να μπαίνει σε περισσότερες λεπτομέρειες για το τι συμβαίνει και τι προέκυψε με την υγεία της!

«Να τα τα κορίτσια μας, είναι εννέα γιατί η Emilia μας είναι λίγο αρρωστούλα, την περιμένουμε να έρθει», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

Oι 6 παίκτριες που πάνε τελικό

Όπως και να έχει όμως, όπως σε κάθε παιχνίδι, έτσι και στο φετινό μετά τον τελικό πολλές παίκτριες θα χαθούν από την τηλεόραση, μπορεί ακόμη και η νικήτρια. Ελάχιστες είναι οι κοπέλες που είχαν λάβει συμμετοχή και σήμερα είναι στο προσκήνιο. Ανάμεσα τους η Ιωάννα Τούνη, η Αλεξάνδρα Παμαγιώταρου, η Ραμόνα Βλαντή και η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Ποιες όμως κοπέλες θα φτάσουν μέχρι το τέλος και ο κόσμος θα ψηφίσει για να βγει η νέα νικήτρια του My style rocks;

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει οι κοπέλες που θα φτάσουν μέχρι τον τελικό είναι οι: Όλγα Κοτλιδά, Νικόλ Δεσποτοπούλου, Χριστιάννα Κατσιέρη, Αναστασία Σαμαρά, Σελένη Φωτιάδη και Εμιλία Βόντος.

My style rocks τελικός